PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mads Cramer-Kam

Advokat, Associeret Partner

Mads Cramer-Kam

Advokat, Associeret Partner

Mads Cramer-Kam

Advokat, Associeret Partner
Send mail

Om Mads

Som advokat i en større Nordsjællands advokatvirksomhed, yder jeg rådgivning til både private og erhvervsklienter.

Jeg arbejder primært med retssagsbehandling, herunder særligt sager om lejeret, ansættelses- og arbejdsret, aftaleret, og andre erhvervsrelaterede emner.

Endvidere beskæftiger jeg mig med rådgivning om skilsmisseret/bodeling, forældremyndighedssager, bopælssager og samværssager. Jeg har stor erfaring med behandlingen af forældremyndigheds- og bopælssager for både Statsforvaltningen og for retten, og bistår mine klienter i alle aspekter af disse sager.

Har du spørgsmål vedr. en forældremyndigheds- eller bopælssag, er du være velkommen til at kontakte mig på tlf. 49 21 21 21 for en uforpligtende drøftelse.

Foruden ovennævnte sagsområder, har jeg de seneste år arbejdet indgående med konkurs-, rekonstruktions- og insolvensret, og yder rådgivning til virksomheder inden for disse områder. Jeg er som advokat optaget i Gældsstyrelsens Advokatpanel.

Endeligt bistår jeg både arbejdsgivere og medarbejdere i ansættelses- og arbejdsretlige sager, herunder både sager om afskedigelse, bortvisning og ansættelse. 

Er du tiltalt i en straffesag, eller indkaldt til afhøring hos politiet, kan du også få beskikket mig som forsvarer. I sådanne tilfælde, skal du blot kontakte mig på tlf. 49 21 21 21.

Vise mere