PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Irina Rasmussen

Advokatfuldmægtig

Irina Rasmussen

Advokatfuldmægtig

Irina Rasmussen

Advokatfuldmægtig
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2019
Advokatfuldmægtig hos Advodan Lolland-Falster
2017
Cand.Jur Københanvs Universitet

Om Irina

Jeg er advokatfuldmægtig hos Advodan Lolland-Falster.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2017 og har blandt andet været ansat som jurist hos Lolland Kommune inden jeg i 2019 blev en del af Advodan Lolland-Falster. 

Jeg indgår i vores privatretsteam, der bistår virksomheder og private personer med juridisk rådgivning og bistand i alle former for sager inden for privatretten, herunder bl.a. familie og arveret.

 

Jeg beskæftiger mig med: 

  • Rådgivning og oprettelse af ægtepagter og testamenter
  • Behandling af bodeling i forbindelse med separation og skilsmisse
  • Ægteskabssager, herunder spørgsmål om ægtefællebidrag og børns bopæl 

Solid indsigt i lejeret 

Jeg har en bred erfaring og en oparbejdet rutine i at behandle lejeretlige problemstillinger som repræsentant for både udlejer og lejer. Jeg hjælper gerne med at føre sager ved Huslejenævn og Boligretten. 

Erfaring med juridisk og praktisk assistance i familiesammenføringssager 

Jeg har også en solid erfaring med juridisk rådgivning og praktisk assistance i familiesammenføringssager. Jeg hjælper gerne med udarbejdelse af ansøgning og juridisk rådgivning gennem hele sagens forløb. 

Jurist med sproglige kompetencer

Udover de juridiske kompetencer besidder jeg også de sproglige kompetencer, idet jeg skriver og taler flydende: dansk, engelsk, russisk og ukrainsk, og kan derfor bistå og repræsentere udenlandske virksomheder og private personer i sager, der skal føres i Danmark.   

Stort familiemenneske med interesse for musik

Mit hjem er min faste base. Og jeg elsker at tilbringe al min fritid med min mand og vores to børn ved at gå en tur på stranden eller i skoven. Jeg bruger også min fritid på at spille klaver og komponere musik, da musik giver mig et frirum og giver mulighed for kreativ udfoldelse.

Vise mere