PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Erhvervsadvokat

Advodan Lyngbys erhvervsadvokater vejleder dig om de dele af selskabsloven og ansættelsesret, der har betydning for din virksomhed.

Få rådgivning om din virksomhed med en erhvervsadvokat

Her kan du få hjælp til at starte, købe eller sælge en virksomhed, udarbejde kontrakter eller leje lokaler.

Erfaren erhvervsadvokat i Lyngby

Hos Advodan Lyngby har vi stor erfaring med at rådgive og hjælpe virksomheder. Vi rådgiver og vejleder løbende små og mellemstore virksomheder i langsigtede og strategisk juridiske løsninger. Derudover har vi som erhvervsadvokat stor erfaring med praktisk og konkret problemløsning, når du som erhvervsdrivende står med juridiske problematikker.

Som erhvervsdrivende støder man på mange retslige forhold, der har en stor betydning i forbindelse med drift og stiftelse af en virksomhed. Derfor er det en værdifuld løsning at anskaffe sig en dygtig og erfaren erhvervsadvokat. En erhvervsadvokat kan rådgive og hjælpe dig i de mange retslige forhold, som du støder på. Hos Advodan Lyngby er vi specialiserede i erhvervs- og selskabsret, især virksomhedsoverdragelser og ansættelsesforhold.

Kontakt os for juridisk rådgivning

Et godt råd koster ikke altid noget. Derfor kan du helt uforpligtende kontakte os for en kort samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rådgiver ikke kun i, hvad du beder om, men også i, hvad du kan have brug for som erhvervsdrivende. Hvis du ønsker en erhvervsadvokat som sparringspartner til din virksomhed, kan vi kontaktes på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

Indsender formularen...

Har du brug for en erhvervsadvokat? 

Mød vores advokater

Uffe Thorlacius

Advokat (H), Partner 46 14 51 14

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09

Thomas Damsholt

Advokat (H), Partner 45 88 05 55

Trine Irmang Østengaard

Advokat (H) 45 88 05 55

0 kommentarer