PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få overblik med et Juratjek Erhverv

Advodan hjælper dig med at afdække risici og muligheder i din virksomhed.
Med et Juratjek Erhverv får du indsigt i alle afkroge af din forretning, og du får mulighed for at handle, før det er for sent. Du viser samtidig, at du har styr på risici og sender et stærkt signal – både internt i din virksomhed, til bestyrelsen, til samarbejdspartnere og leverandører og til din bank.

Hvad er Juratjek Erhverv?

Et Juratjek Erhverv er et juridisk serviceeftersyn, der afdækker din virksomheds svage punkter, identificerer faldgruber og muligheder. Juratjekket udføres på et to-timers møde. På mødet gennemgår vi systematisk din virksomheds aftaleforhold ud fra et tjekskema

Hvem er det til?

Virksomheder af alle størrelser og i alle brancher kan få et Juratjek Erhverv. Du behøver ikke være kunde hos Advodan for at få et Juratjek.

Hvordan fungerer det?

Du booker et Juratjek ved at kontakte Advodan Sønderjylland. Juratjekket er fleksibelt, og du får afdækket de juridiske risici, der er mest relevante for netop din virksomhed.

Den samlede rapport viser hele resultatet af juratjekket. Her får du det fulde overblik, hvor du også kan se, hvilke områder i din virksomhed, som er røde, gule og grønne.

Rød betyder, at det er et område, du bør få bragt i orden snarest.

Gul betyder, at du bør se på området inden for en overskuelig fremtid.

Grøn betyder, at der ikke umiddelbart er nogen grund til handling på området.

Handlingsplanen viser de områder, der er røde i din virksomhed. I handlingsplanen er der lagt op til, at du og advokaten noterer handling (hvad der skal gøres), ansvarlig person (det kan være dig, en anden i virksomheden, en advokat, revisor eller andet) og deadline (hvornår det juridiske skal være bragt i orden). Du får rapport inkl. handlingsplan i hånden, når du går fra mødet – og du får den tilsendt elektronisk som pdf.

Juratjekkets hovedområder:

1. Ejere og ledelse

2. Fremtid og vækst

3. Private forhold

4. Medarbejdere

5. Kunder

6. Leverandører og samarbejdspartnere

7. Ejendomme

8. Produktionsapparatet

9. Sikring af IPR (immaterialret f.eks. ophavsret, patent og varemærke)

10. Generations- /ejerskifte

11. Virksomhedsoverdragelse

 

 

Vil du vide mere?

0 kommentar

0 / 700 tegn