PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Vil du være advokatsekretær?

Vi søger sekretærelev til ungt og ambitiøst advokatkontor.
Har du lyst til at lære nyt, og er du klar til faglige udfordringer i dynamisk og ungt advokatkontor?

Så tilbyder vi en spændende og afvekslende plads som advokatsekretærelev i et positivt og dedikeret arbejdsmiljø med gode kolleger.

Hos os får du rig mulighed for personlig og faglig sparring samt masser af selvstændige arbejdsopgaver. Læs mere og se hvordan du søger nedenfor.

Som advokatsekretærelev hos ADVODAN Tønder/Toftlund prøver du kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver, og det er afgørende, at du trives i et miljø, hvor dagene sjældent er ens. Under din elevtid vil du især få fokus på arbejdet med retssager, men du vil komme hele vejen rundt på kontoret og få kendskab til de forskellige grene af dit fag.

 

Om dig:

Du er engageret og går til nye opgaver med godt humør, samt har en naturlig interesse i at udvikle dig både fagligt og personligt. Som elev får du faste opgaver, men du har også mulighed for at komme med nye input til os. Vigtigst af alt har du lyst til at være en del af et uhøjtideligt, men professionelt hold hos ADVODAN Tønder/Toftlund.

Du vil komme til indgå i et team af advokater og sekretærer, hvor der altid er plads til sparring og faglig feedback fra dine kollegaer.

Elevpladsen kan tiltrædes efter nærmere aftale. 

Vi tilbyder dig: 

ADVODAN Tønder/Toftlund er et full-service advokatfirma. Vi er et engageret og ambitiøst ungt team.

Vi bor og arbejder i Sønderjylland – et område fuld af natur og kulturliv, og vi er omgivet af folk med passion for området og det, de laver. Vi er en naturlig del af det lokalsamfund, som størstedelen af vores kunder også befinder sig i, og du indgår et rigt fællesskab, der byder på både faglige udfordringer og masser af personlige oplevelser. 

ADVODAN Tønder/Toftlund er en fleksibel arbejdsplads. Hos os bliver du en del af en stærk holdånd, og vi tilbyder dig en elevplads, der også giver overskud til familie og fritid. 

Lær os bedre at kende på her. Har du spørgsmål til elevpladsen, er du også velkommen til at ringe til Malene Warming Nissen på telefon 73921729.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Din ansøgning kan sendes til Britta Kiholm  på brik@advodan.dk.

Du kan læse her, hvordan vi behandler dine persondata i forbindelse med ansøgninger.

Kontakt

Malene Warming Nissen

Advokat & Partner 73 92 17 29

Britta Kiholm

Advokatsekretær 73 92 17 28

0 kommentarer