PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Inkassoadvokat – kontakt en Advodan-inkassospecialist

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til en inkasso- eller rykkerproces, kan en Advodan-inkassoadvokat hjælpe dig.

Hvis du kender dit behov for hjælp til inkasso, kan du se Advodans inkassoprodukter nederst på siden. Vi anbefaler dog en uforpligtende samtale med en af vores inkassoadvokater for en fælles afdækning af dit behov.

En inkassoadvokat fra Advodan kan hjælpe dig med at vurdere din sag eller besvare dine spørgsmål om inkasso- og rykkerprocedure.

Hvad kan en inkassoadvokat hjælpe med?

Hvis du har dårlige betalere, kan det være svært at gennemskue, hvordan du bedst muligt inddriver dine penge. Du kan fx stå med disse spørgsmål:

Det kan også være, du ikke står med en potentiel inkassosag nu og her, men gerne vil etablere en juridisk gyldig rykkerprocedure i tilfælde af, at inkasso bliver relevant på et senere tidspunkt.

En inkassoadvokat fra Advodan kan hjælpe dig med at vurdere din sag eller besvare dine spørgsmål om inkasso- og rykkerprocedure. I vores produktoversigt kan du desuden se, hvordan advokaten konkret kan hjælpe dig.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?