PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Rykkerskabeloner – gratis download

Her kan du downloade tre skabeloner til rykkerbreve. Herefter skal du kun udfylde få felter i skabelonerne for at kunne sende dem af sted til skyldner.

  • Udfyld rykkerskabelonerne – nemt og hurtigt
  • Du får sikkerhed for, at skabelonerne overholder gældende lovgivning
  • Individuel tilretning – skabelonerne ligger i Word
Hos Advodan anbefaler vi, at du sender to til tre rykkerbreve som påmindelse til kunden, hvor det tredje rykkerbrev – eller andet, hvis du kun vælger at sende to – kaldes et inkassovarsel.

3 rykkerbreve til din kunde

Når din kunde ikke betaler dig inden det aftalte tidspunkt, bør du følge en fastsat rykkerprocedure for at inddrive dine penge. Hos Advodan anbefaler vi, at du sender to til tre rykkerbreve som påmindelse til kunden om at betale sin faktura.

Det tredje rykkerbrev – eller andet, hvis du kun vælger at sende to – kaldes et inkassovarsel. Fremsendelse af et inkassovarsel er en forudsætning for, at du kan overgive sagen til inkasso, hvis din kunde fortsat undlader at betale.

 

Overhold reglerne med Advodans rykkerskabeloner

Din rykkerprocedure skal leve op til den gældende lovgivning, hvis dit krav om betaling skal være juridisk gyldigt og i sidste ende kunne føres som inkassosag, hvis kunden ikke betaler.

Bruger du vores rykkerskabeloner, gør du det ikke kun nemt at sende en rykker afsted – du sikrer også, at det sker i overensstemmelse med reglerne for inkasso.

Du kan læse mere om den gode rykkerprocedure og se et eksempel på den her.

Rykkeskabeloner til privatpersoner

Inkassovarsel - privat

1. rykker - privat

 

Rykkerskabeloner til erhverv

Inkassovarsel - erhverv

1. rykker - erhverv

 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til