PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Konkurrencer

Overvejer du at oprette en konkurrence som en del af din virksomheds markedsføring, er det vigtigt, at du overholder markedsføringsloven.

Vi tilbyder:

  1. Indledende møde
  2. Juridisk vurdering af din konkurrence
  3. Hjælp til eventuel justering

Få juridisk rådgivning om konkurrencer i virksomhedens markedsføring

Hos Advodan kan vi rådgive dig i forbindelse med udarbejdelse af en konkurrence, så du trygt kan lancere den – velvidende at den er i overensstemmelse med lovgivningen.

Er du endnu ikke påbegyndt arbejdet med konkurrencen, kan vi starte med at rådgive dig om reglerne på et indledende møde. Er konkurrencen allerede planlagt, kan du sende os en beskrivelse med det samme. Herefter foretager vi en juridisk vurdering af, hvorvidt din konkurrence lever op til lovgivningen. Såfremt den ikke gør, hjælper vi selvfølgelig også med at justere den i overensstemmelse med loven og dine ønsker.

 

Læs mere om markedsføringsloven og konkurrencer.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i markedsføringsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, så du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til