PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advokat og tvangsauktioner – køb eller salg af bolig på tvangsauktion

Overvejer du at købe et hus eller lejlighed på tvangsauktion, eller skal din nuværende bolig sælges ved hammerslag? Så kan du med fordel tage en advokat med på råd. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, her.

Som boligkøber har du ikke de samme rettigheder ved køb af hus på tvangsauktion, som når du køber hus i fri handel. Som ejer af et hus, der står overfor en tvangsauktion, er det svært at overskue, hvilke rettigheder du overhovedet har.

En advokat kan hjælpe dig med at få overblik over dine rettigheder og varetage dine interesser bedst muligt i forbindelse med køb eller salg af bolig på tvangsauktion. I Advodan har vi advokater med stor erfaring indenfor tvangsauktioner, og vi står klar med rådgivning uanset din situation.

Kontakt dit lokale Advodan-kontor i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

 

En advokat kan hjælpe ved køb af bolig på tvangsauktion

Du kan ofte gøre en god handel ved at købe bolig på tvangsauktioner. Købsprisen er normalt lavere end ved boligkøb i fri handel, fordi ejendommen skal sælges uanset størrelsen på de bud, der gives. Men et køb på tvangsauktion er også bundet af andre regler end handler på det øvrige ejendomsmarked.

Det betyder for dig som køber, at der er flere risici at forholde sig til, fx:

Hos Advodan har vi stor erfaring med tvangsauktioner. Du vil derfor være i trygge hænder fra start til slut, hvis du tager en af vores advokater med på råd i forbindelse med dit boligkøb.

Hos Advodan sikrer vi, at:

  • Du er bekendt med, hvordan reglerne for tvangsauktioner adskiller sig fra de traditionelle regler ved boligkøb.
  • Du ved, hvad du går ind til, når du byder på et hus på tvang – bl.a. ved at gennemgå salgsopstillingen og diverse bilag.
  • Du får rådgivning undervejs, når der under tvangsauktionen dukker nye informationer op om ejendommen, som kræver juridisk forståelse. Auktionen går meget hurtigt, så det er vigtigt at have en advokat med, som kan fortælle, hvad de nye oplysninger betyder.
  • Du undgår potentielle faldgruber ved tvangsauktionen, som selv en grundig køber kan overse.
Allierer du dig med en advokat, bliver du klædt på til dit boligkøb både før, under og efter tvangsauktionen.

Har du købt en bolig på tvangsauktion?

Vi kan også hjælpe dig efter tvangsauktionen med at få dit skøde samt at få de endelige, økonomiske forhold på plads. Allierer du dig med en advokat, bliver du klædt på til dit boligkøb både før, under og efter tvangsauktionen.

Læs også vores guide: Køb hus på tvangsauktion.

Skal din bolig på tvangsauktion?

Har du ikke betalt dine lån, kan du risikere, at dit hus går på tvang. I Advodan står vi klar til at hjælpe dig med den svære situation, hvis dit hjem står overfor en potentiel tvangsauktion. En advokat kan varetage dine interesser bedst muligt samt guide dig gennem processen, så du får det bedste ud af situationen.   

Det er i visse situationer muligt at få beskikket en advokat, hvis ens ejendom skal på tvangsauktion. Kontakt en af vores advokat i dag og hør nærmere.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?