PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bopæl

Når I går fra hinanden, skal I sammen aftale, hvor jeres fælles børn skal bo fremover – altså hvem af jer børnene skal have bopæl hos.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Forhandling med modpart
  3. Møder i Familieretshuset

Skilsmisse og bopæl – få juridisk rådgivning

Når I går fra hinanden, skal du aftale med din tidligere partner, hvem jeres fælles børn skal bo hos i fremtiden. Er du ikke bopælsforælder, har jeres børn ret til samvær med dig, og du er derfor ”samværsforælderen”. 

En familieretsadvokat fra Advodan kan hjælpe dig, hvis du og din tidligere partner ikke kan nå til enighed om, hvor jeres børn skal bo. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning om dine rettigheder i forhold til børnenes bopæl
  • Rådgivning om relaterede spørgsmål vedrørende bl.a. forældremyndighed og samvær
  • Møder i Familieretshuset
  • Retssagen, hvis der ikke opnås en løsning i Familieretshuset

Læs mere om skilsmisse og bopæl.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skilsmisse og bopæl, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til

Vis alle ydelser