PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Hanne Bruun Jacobsen

Advokat, Partner, Autoriseret Bobestyrer

Hanne Bruun Jacobsen

Advokat, Partner, Autoriseret Bobestyrer

Hanne Bruun Jacobsen

Advokat, Partner, Autoriseret Bobestyrer
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

1988
Advokat
1990
Møderet for Landsret
1998
Møderet for Højesteret
2007
Autoriseret Bobestyrer, Aalborg
2023
Autoriseret Bobestyrer, Hjørring

Om Hanne

Jeg er advokat hos Advodan Aalborg A/S og Advodan Brønderslev, hvor jeg arbejder med en bred vifte af både erhvervs- og privatretlige emner.

Jeg blev færdig som jurist i 1985 og blev advokat i 1988. I 1990 fik jeg møderet for Landsret og i 1998 fik jeg møderet for Højesteret. Jeg møder regelmæssigt i landsretten og i ny og næ i Højesteret.

Mine primære arbejdsområder er insolvens- og dødsbobehandling, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, selskabsstiftelse, opførelse og salg af projektejendomme, skilsmissesager, testamenter, ægtepagter, ligesom jeg behandler gældssaneringssager.

Herudover har jeg specialiseret mig i køb og salg af fast ejendom, herunder projektkøb, idet jeg har bistået mange købere således, at de med ro i maven har kunnet flytte ind i deres drømmebolig.

Siden jeg blev advokat, har jeg arbejdet målrettet på at give mine klienter rådgivning på et højt juridisk niveau, i et sprog som er forståeligt. For mig er den rette kommunikation utrolig vigtig, uanset hvilken type sag der er tale om, idet man med den rette kommunikation kan løse mange problemer.

 

Insolvens- og behandling af dødsbo

Siden 1988 har jeg været fast medhjælper ved Skifteretten i Aalborg i likvidations- og konkurssager, hvilket betyder, at jeg har meget stor erfaring i konkursbo behandling og rekonstruktion samt stor erfaring i at bistå med, at lave frivillige kreditorordninger m.v. Derudover har jeg stor erfaring i at gennemføre tvangsopløsningssager.

Jeg er medlem af Danske Insolvensadvokater og certificeret insolvensadvokat. Siden 1992 har jeg ligeledes været fast medhjælper ved Skifteretten i Aalborg til behandling af gældssaneringssager. Jeg har stor erfaring i behandling og gennemførelse af alle typer af gældssaneringssager, herunder de mere komplicerede gældssaneringssager efter konkurs samt landbrugssager med eksempelvis pantsatte andelshaverkonti m.v.

Henset til, at jeg i en del år har været fast medhjælper i gældssaneringssager ved Skifteretten i Aalborg, og har gennemført et væsentligt antal sager, har jeg stor erfaring i rådgivning om mulighederne og hvilke betingelser, der skal være opfyldt, for at få indledt og gennemført en gældssanering. Ved behandling af gældssaneringssager som Skifterettens medhjælper og som rådgiver forud for eventuel ansøgning om gældssanering, er jeg løsningsorienteret og kan rådgive om, hvorvidt betingelserne for en eventuel gældssanering er opfyldt.

I 2007 blev jeg af Justitsministeriet autoriseret som bobestyrer ved Retten i Aalborg, og i 2023 ved Retten i Hjørring, hvor jeg behandler hvert år et stort antal dødsboer, både bobestyrerboer samt private dødsboer (privat skifte, ægtefælleudlæg, uskiftet bo, boudlæg m.v.)
Jeg er medlem af Danske Arveretsadvokater.

 

Konfliktmægling

I 2004 blev jeg uddannet som konfliktmægler/mediator og anvender dagligt uddannelsen i mit arbejde til at hjælpe mine klienter med at få løst konflikter.

 

Undervisning/foredrag m.v.

Tidligere, har jeg i flere år undervist i erhvervsret på Aalborg Universitet, ligesom jeg har været etableringsvejleder for iværksættere gennem en del år. Jeg holder løbende foredrag, både for revisorer, pengeinstitutter, samarbejdspartnere, klienter etc. om forskellige emner, blandt andet projektkøb, husbyggekontrakter, hvad er en ejeraftale og hvorfor er det vigtigt at have en ejeraftale, arv/testamente, fremtidsfuldmagter m.v. Herudover er jeg censor ved advokateksamen, ligesom jeg er censor ved de juridiske uddannelser i Danmark.

 

Netværk

Jeg er medlem er af flere netværksgrupper, blandt andet er jeg medlem af VL-gruppe 110 i Aalborg.

 

Privat

Privat bor jeg i Aalborg midtby og er gift med Per Henrik. Vi har to voksne børn og en hund, som jeg nyder at bruge tid med. Vi rejser en del og har derudover et stort netværk af gode venner og familie.

Hvis du har spørgsmål til insolvens, behandling af dødsbo eller har brug for konfliktmægling, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3303 eller skriv til mig på habj@advodan.dk.

Vis mere

Mere om Hanne

Kurser og certifikater

Medlem af

Kurser og certifikater

Certificeret insolvensadvokat
Uddannet mediator

Medlem af

Danske Arveretsadvokater
VL-gruppe 110
Diverse netværksgrupper

Det siger mine klienter

Hanne Bruun Jacobsen bistod mig i forbindelse med en bolighandel. Jeg vil beskrive Hanne som en kompetent advokat og hun ved, hvad hun snakker om. Generelt set har oplevelsen været ganske udmærket og jeg kan bestemt anbefale Advodan Aalborg til andre.
Jannik Privat klient

Det siger mine klienter

I forbindelse med to bolighandler har jeg benyttet Hanne Bruun Jacobsen som advokat. Hun er lige til og imødekommende. Overordnet set er jeg tilfreds med min oplevelse hos Advodan Aalborg og jeg kan varmt anbefale det til andre. Hvis jeg selv skal bruge advokat i fremtiden, vil jeg vende tilbage hertil.
Arne Privat klient

Det siger mine klienter

Sjældent finder man en advokat, som reelt set 100% repræsenterer sin klient som Hanne gør. Hanne er super effektiv, og jeg føler at hun bruger tiden korrekt.
Christoffer Erhvervs klient