PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Skilsmisseadvokat

En skilsmisseadvokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål og problemstillinger, der opstår i forbindelse med en skilsmisse.

Vi tilbyder:

 1. Generel rådgivning om skilsmisse og separation
 2. Ansøgning om skilsmisse
 3. Færdig bodelingsaftale

Få rådgivning af en skilsmisseadvokat

Skal du separeres eller skilles, er der sandsynligvis mange spørgsmål, der melder sig. Med en god skilsmisseadvokat ved din side kan du sørge for at du kommer optimalt ud af ægteskabet i forhold til dine rettigheder, pligter og økonomi.

Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning vedrørende de juridiske aspekter af din skilsmisse. Vi kan fx hjælpe med:

 • Generel rådgivning om skilsmisse og separation
 • Skilsmissepapirer, herunder ansøgning om skilsmisse og ændring af forældremyndighed
 • Økonomisk rådgivning
 • Rådgivning til dig som virksomhedsejer
 • Rådgivning om ægtefællebidrag
 • Sager, der føres til Familieretten fx hvis du er utilfreds med Familieretshusets afgørelse
 • Spørgsmål vedrørende fælles børn – fx bopæl, samvær og børnebidrag
 • Rådgivning til bodeling

Læs mere om skilsmisse og seperation.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skilsmisse og seperation, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?