Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Basis Inkasso

Har du udeståender, som du gerne vil sende til inkasso? Og har du brug for inkassohåndtering til fast og lav pris? Så kan ADVODANs Basis Inkasso være en hjælp til dig og din virksomhed.


Inkassovarsler, rykkerbreve og fogedret. Begreberne er mange, når du skal håndtere dårlige betalere. Vi kan hjælpe dig til at få overblik, så de dårlige betalere ikke bliver et problem - fx ved at skabe en fast kreditpolitik sammen med dig.

Ender det alligevel med inkasso, kan vi hjælpe dig med at håndtere hele processen og afgøre, om det er hensigtsmæssigt at sende sagen i fogedretten.


Vi hjælper dig med at:

 • Få overblik over dine dårlige betalere.
 • Skabe en fast kreditpolitik for din virksomhed.
 • Håndtere inkassoprocessen.
 • Afgøre, om sagen skal sendes i fogedretten.


Gør tingene rigtigt

Før du kan sende en dårlig betaler til inkasso, skal du varsle skyldner via en rykker og et inkassovarsel. Vi hjælper dig med at udarbejde varselsbrevene, så du gør alting korrekt.

Får du ingen reaktion fra skyldner på dit inkassovarsel, skal du straks efter overgive sagen til inkasso, når fristen er udløbet. Vi kan varetage hele inkassoprocessen for dig eller rådgive dig, så du er rustet til at gøre det selv.


Vi hjælper dig med at:

 • Gennemgå jeres fremsendte materiale og sikre, at det er korrekt.
 • Opgøre kravet.
 • Sende inkassobrev til skyldner.
 • Varetage kredittjek i RKI og rådgive dig.
 • Opgøre kravet med hovedstol, renter og gebyrer.
 • Fremsende skylderklæring/frivilligt forlig med frankeret svarkuvert til skyldner.
 • Tage telefonisk kontakt til skyldner for at få underskrevet en skylderklæring.
 • Forsøge at etablere en afdragsordning med skyldner og eventuelt varetage administrationen af ordningen.
 • Registrere skyldner i RKI.


Hvad koster Basis Inkasso?

Hvis skyldner betaler sin gæld inklusiv renter, gebyrer og inkassoomkostninger, dækker skyldners betaling vores omkostninger. Betaler skyldner kun en del af kravet, koster Basis Inkasso sagens inkassoomkostninger.

Kontakt dit lokale ADVODAN-kontor for yderligere oplysninger om priser.

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.