Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Dårlige betalere

Du kan selv gøre mange ting for at undgå dårlige betalere og det efterfølgende besvær med rykkere og inkassosager. En god huskeregel er, at jo bedre du tjekker dine kunder på forhånd, jo mere sikker er du på at få dine penge hjem.

Du er her

Som erhvervsdrivende kan det være vanskeligt helt at undgå at give kredit til kunder, fordi det er en helt almindelig forudsætning for at sikre størst mulig ordretilgang og omsætning – stort set uanset erhverv.

Desværre medfører det at give kredit samtidig en fare for, at du ikke får betaling for dine varer eller ydelser. Det er en risiko, du må acceptere, men som du også heldigvis kan gøre meget for at begrænse til et minimum. Kunsten ved en god kreditgivning er at give den rigtige kredit til de rigtige kunder – hvilket dog kan være lettere sagt end gjort.

Vigtigt forarbejde

Forhåndsviden om kundernes økonomiske og virksomhedsmæssige forhold er det allervigtigste, når du skal undgå at handle med dårlige betalere. Men kendskab til kunden kan ikke stå alene. Styr på aftaler og en konsekvent administration bør også være en fast del af din virksomheds løbende beredskab. 


Tre huskeregler, når du vil undgå dårlige betalere

  • Kend din kunde. Verificér din kundedatabase imod fx Det centrale virksomhedsregister på virk.dk
  • Husk de skriftlige aftaler
  • Lav en kredit- og rykkerpolitik og følg den konsekvent

 

Hent e-bogen Håndbog i kreditpolitik, rykkerpolitik og inkasso

Få tilsendt vores håndbog og få svar på de vigtigste spørgsmål omkring rykker- og inkassoprocedurer. Du kan også læse om ADVODANs effektive og veludviklede inkassokoncept.

  • 34 sider med vejledninger og gode råd
  • Hjælp til kreditpolitk og rykkerprocedure
  • Gennemgang af effektivt inkassokoncept
Få din håndbog her

Når du udfylder formularen og trykker ”send til e-mail”, bliver du samtidig tilmeldt vores Nyhedsbrev Erhverv.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at fremsende inkassohåndbogen og som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysningerne her

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.