Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Inkasso i udlandet

Har du skyldnere i udlandet, kan inkasso sagtens være en mulighed, men du bør overveje fra sag til sag, om det kan betale sig at gå efter pengene. Den vurdering kan ADVODAN hjælpe dig med.

Du er her

Når din virksomhed handler med udenlandske kunder, er det meget vigtigt, at du har styr på papirarbejdet. Du bør som minimum have faste salgs- og leveringsbetingelser, der giver svar på alle væsentlige spørgsmål og opstiller klare retningslinjer for løsning af eventuelle tvister. Det bør fx fremgå, hvilket lands ret der skal gælde ved tvister.

Ender du alligevel i en situation, hvor kunden ikke betaler sit udestående, kan du overveje inkasso.

Retlig inkasso i udlandet

Retlig inkasso i udlandet (hvor inkassoen afgøres af en udenlandsk domstol) fungerer ved hjælp af en lokal inkassoadvokat. ADVODAN kan hjælpe dig med kontakter til lokale samarbejdspartnere, der kan løse din inkassosag. Du kan også vælge at lade os have kontakten med den udenlandske inkassoadvokat.

Da inkassolovgivningen er forskellig fra land til land, bør det også indgå i dine overvejelser, inden du beslutter dig for retlig inkasso.

Udenretlig inkasso i udlandet

Udenretlig inkasso, hvor skyldneren blot gøres opmærksom på den manglende betaling og anmodes om at betale, kan foretages uanset, hvor i verden skyldneren befinder sig. Du skal dog også være opmærksom på, at der er andre regler for udenretlig inkasso, alt efter hvilket land skyldner befinder sig i.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad du skal gøre, er du altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne inkassomedarbejdere eller inkassoadvokater.

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.