Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Konkursbegæring

Hvis du frygter, at en virksomhed, der skylder dig penge, fortsætter en handlemåde, der gør det svært for dig at få dine penge hjem, kan du indgive konkursbegæring.

Du er her

En konkursbegæring skal indgives til den lokale skifteret, og her er det afgørende, at du har din dokumentation i orden. Din begæring skal indeholde alle sagens akter, og du kan kun anmode om en konkursbegæring i det tilfælde, hvor den manglende betaling skyldes insolvens – altså at virksomheden ikke har mulighed for at betale.

Du skal selv dække omkostningerne til konkursbehandlingen, hvis det viser sig, at der ikke er midler i konkursboet. Det er derfor ikke sikkert, at det kan betale sig at begære en virksomhed konkurs.

Konkursbegæring er en løsning, der sikrer, at det ikke længere er den virksomhed, som skylder dig penge, der har råderet over virksomhedens værdier. Derimod indsættes en kurator til at varetage midlerne og fordele dem til virksomhedens kreditorer. Du bør kun indgive en konkursbegæring i samarbejde med en advokat. Du kan nemlig risikere at blive stillet til ansvar for en uretmæssig konkursbegæring. 

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

 

Hent e-bogen Håndbog i kreditpolitik, rykkerpolitik og inkasso

Få tilsendt vores håndbog og få svar på de vigtigste spørgsmål omkring rykker- og inkassoprocedurer. Du kan også læse om ADVODANs effektive og veludviklede inkassokoncept.

  • 34 sider med vejledninger og gode råd
  • Hjælp til kreditpolitk og rykkerprocedure
  • Gennemgang af effektivt inkassokoncept
Få din håndbog her

Når du udfylder formularen og trykker ”send til e-mail”, bliver du samtidig tilmeldt vores Nyhedsbrev Erhverv.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger til at fremsende inkassohåndbogen og som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysningerne her

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.