Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Skylderklæring

En skylderklæring er et dokument, hvorpå skyldner erkender sin gæld.

Du er her

I ADVODAN har vi stor succes med at få skyldnere til at underskrive skylderklæringer. 

Får vi en skyldner til at underskrive en ubetinget skylderklæring, er der ikke behov for en dom for at kunne foretage udlæg og bortauktionering via fogedretten.

En underskrevet skylderklæring forældes ligesom en dom først efter 10 år. Dette gælder dog ikke renter, som forældes efter 3 år. Forældelsen kan blandt andet suspenderes ved fremsendelse af sagen til fogedretten på ny.

Vi sender altid en skylderklæring med ud til skyldner sammen med inkassobrevet - enten via e-mail, hvor der er mulighed for at skrive under med digital underskrift, eller også sender vi den ud med brev, hvor vi vedlægger en frankeret svarkuvert, da vi har erfaring med, at endnu flere skyldnere derved får returneret den underskrevne skylderklæring til os. Vi følger op telefonisk, hvis erklæringen ikke modtages retur.

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.