Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Småsagsproces

Småsagsproces er en retslig behandling af sager om krav under 50.000 kr., og hvor du er uenig med skyldner om kravet.

Du er her

Reglerne for behandling af sager om mindre krav har blandt andet indflydelse på størrelsen af de tilkendte omkostningsbeløb.

Reglerne giver også mulighed for, at du selv kan anlægge og føre en sag ved retten, idet retten forestår selve forberedelsen. Sagen anlægges ved, at du udfylder en stævningsblanket, et princip, der kendes fra betalingspåkravet. Det vil sige, at sagen overgår fra inkassobehandling i fogedretten til behandling af en jurist i civilretten.

Ofte kan en dom i retten være den eneste løsning for at få dine kunder til at betale.

Sager om fakturaer under 50.000 kr. med indsigelser fra din kunde kaldes i retten for ’småsagsprocesser’.

Småsagskoncept hos ADVODAN
ADVODAN har udviklet et småsagskoncept, hvor vi effektivt tager hånd om denne type sager.

Du kan vælge, om du vil føre din egen sag, eller om du vil lade ADVODAN føre sagen fra start til slut. Du skal blot være opmærksomme på, at der ofte ikke vil være fuld dækning for advokatens honorar i de tilkendte omkostninger – uanset om du vinder sagen.

For fordelagtige priser behandler vi din sag i civilretten med henblik på at opnå dom. Sagen overgår fra at være en inkassosag, der behandles i fogedretten, til at være en civil sag, der behandles i civilretten.

Hvis skyldner har gjort indsigelse mod sagen, vil sagen blive slettet i RKI. Efter der er faldet dom, har du som kunde hos ADVODAN opnået fundament og derved 10 års forældelse. Sagen kan herefter indbringes for fogedretten, og indberetning til RKI og Debitor Registret kan genetableres.

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.