Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Patent og varemærke

Hvorfor beskytte immaterielle værdier?

Et nyt produkt, et kendt logo og navn eller en speciel opfindelse kan være mange penge værd for din virksomhed. Det kan faktisk være hele virksomhedens eksistensgrundlag. Derfor skal du huske at beskytte disse værdier, så andre ikke kopierer eller misbruger dem.

Du er her

Har du opfundet et unikt produkt, er det vigtigt, at du straks beskytter det mod kopiering fra dine konkurrenter. Afhængig af produktet og opfindelsens art har du en række muligheder for at sikre dig værdifulde rettigheder til opfindelsen. Det kan for eksempel være patent eller brugsmodel.

Også andre immaterielle værdier som din virksomheds logo og navn eller design kan give din virksomhed en klar konkurrencefordel, hvis du formår at opbygge et stærkt brand og udnytte det i din markedsføring. Men det kræver, at du varemærkeregistrerer dine immaterielle aktiver. Ellers står du dårligt, hvis dine konkurrenter udnytter dit navn, efterligner dit slogan eller kopierer dit produktdesign.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning
Uanset, om du vil beskytte dit firmanavn eller en ny opfindelse, anbefaler ADVODAN, at du starter med at kontakte en advokat. Advokaten hjælper dig med at vælge den rigtige løsning fra begyndelsen og sørger for, at papirarbejdet er i orden i de meget tekniske og komplicerede processer.

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Patent og varemærke?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.