Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Skattesager kan føre til fængsel

Med en strafferamme på op til otte års fængsel betragtes skatte- og afgiftsunddragelse som en grov forseelse. Og manglende kendskab til de gældende skatteregler betyder ikke, at du kan undgå straf.

Du er her

Udviser du grov uagtsomhed i forbindelse med din virksomheds skatteforhold, risikerer du fængselsstraf. Derfor er det vigtigt, at du har et overordnet kendskab til skattereglerne og samarbejder med professionelle rådgivere som revisorer og advokater.

Gør opmærksom på fejl
Bliver du opmærksom på fejl i din virksomheds skatteansættelse, bør du hurtigst muligt kontakte en specialiseret skatteadvokat. Normalt vil det blive betragtet som en formildende omstændighed, at du selv gør opmærksom på en fejl.

ADVODANs skattespecialister kan føre din sag og sørge for, at myndighederne får de nødvendige oplysninger, som øger sandsynligheden for at opnå det bedst mulige resultat.

I nogle tilfælde kan vi også hjælpe med at afslutte en sag uden om retssystemet ved at indgå en aftale med SKAT ud fra de faktiske forhold.

Hos ADVODAN rådgiver vi dig ud fra din konkrete situation. Med et tæt samarbejde omkring skat i alle faser sikrer vi, at du og din virksomhed ikke handler i strid med loven.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.696 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.696 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.