Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ansættelse og arbejde

Bortvisning

Hvis du for eksempel stjæler fra din arbejdsplads, udøver vold eller bliver væk fra dit arbejde uden at fortælle hvorfor, har din arbejdsgiver ret til at bortvise dig.

Du er her

En bortvisning er en øjeblikkelig afslutning af ansættelsesforholdet, hvor du får besked på at rydde din plads omgående og aflevere arbejdsgiverens ejendele og nøgler. Du er altså fyret med øjeblikkelig virkning, og din arbejdsgiver skal ikke tage hensyn til dit opsigelsesvarsel.

Du får derfor ikke løn fra bortvisningstidspunktet og frem. Derudover vil du få karantæne i din A-kasse, og din arbejdsgiver vil i nogle tilfælde kunne kræve en erstatning af dig.

ADVODAN kan hjælpe dig med at vurdere, om din bortvisning er berettiget. Vi kan også føre din sag, hvis din arbejdsgiver har bortvist dig uden saglig grund. Det er en god idé at kontakte en advokat hurtigst muligt, hvis du bliver bortvist fra din arbejdsplads.

Har du brug for hjælp til Ansættelse og arbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp? Skriv til os
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Har du brug for hjælp til Ansættelse og arbejde?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.