Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Erhverv

Hos ADVODAN Aalborg hjælper vi dig med at skabe et overblik over de juridiske problemstillinger, du skulle stå i i forbindelse med din virksomhed. Vi giver dig professionel rådgivning og sørger altid for at tage din konkrete situation i betragtning.

Hos ADVODAN Aalborg giver vi dig professionel rådgivning ud fra din virksomheds udfordringer og forretningsmæssige mål. Det betyder, at ADVODAN Aalborg giver dig praktiske løsninger, som du kan bruge med det samme. På den måde kan du hurtigt komme videre med at drive din virksomhed.

Hos ADVODAN Aalborg rådgiver vi virksomheder inden for alle juridiske problemstillinger, og vi fungerer som sparringspartner for direktøren, bestyrelsen og fagcheferne. Vores erhvervsadvokater arbejder i teams, der er specialister inden for hvert deres område. På den måde giver vi dig en full service og du sikre derved en kvalificeret rådgivning hos os.

I menuen til venstre kan du læse mere om de primære ydelser vi tilbyder. Finder du ikke den løsning du søger, så kontakt os på 9631 3300 og lad os tage en uforpligtende snak om din konkrete problemstilling.

Erhvervsadvokater hos Advodan Aalborg        Advokater fra Advodans erhvervsafdeling

Står du i en juridisk problemstilling og har brug for hjælp?

Så husk at du altid kan ringe til os og få en uforpligtende snak omkring din problemstilling. Vi har stort kendskab til, hvad det vil sige at drive en virksomhed og kigger altid på din virksomhed som helhed når vi rådgiver dig.

Ring til os på 9631 3300

Jeg vil gerne ringes op
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.