Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Ejendomsadministration

ADVODAN Aalborg beskæftiger sig med ejendomsadministration af alle typer ejendomme og tilbyder professionel hjælp til både ejerforeninger, udlejningsejendomme, andelsboligforeninger og ejendomsselskaber.

Hos ADVODAN Aalborg lægger vi en stor ære i, at en ejendomsinvestering skal være en god og langsigtet forretning for dig. Vi ved, at det er en stor opgave at håndtere ejendomsadministrationen, da det kræver løbende opfølgning og udvidet kendskab til den pågældende ejendom. Derfor leverer vi personlig og høj service til vores klienter og ikke mindst til deres samarbejdspartnere og lejere.

Advodanaalborg Advokattelefon        Advodanaalborg Ejendomsadministration

Vi hos ADVODAN Aalborg hjælper bl.a. med økonomien, lovgivningen samt den daglige drift af ejendommen. Vi kommer med kyndig rådgivning om hvordan vores klienter kan optimere driften af ejendommen samt juridisk vejledning til f.eks. inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger i forbindelse med ejendomsadministration.

Derudover hjælper vi bl.a. med

  • Opkrævning af fællesudgifter og andre betalinger fra lejerne
  • Udarbejdelse af kontrakt med nye beboelseslejer
  • Udsendelse af påkrav og opsigelser
  • Administration af afdragsordninger af skyldig leje
  • Ophævelse af erhvervslejemål ved manglende betaling
  • Overlevering af restancer til inkasso
  • Beregning og opkrævning af lovbestemte stigninger
  • Behandling af vand- og varmeregnskaber

Kort fortalt, så hjælper vi dig med de administrative og økonomiske opgaver, der hører til den daglige administration. Derudover sikre vi, at alle lovkrav bliver overholdt over for beboerne og over for offentlige myndigheder.

Kontakt ADVODAN Aalborg og hør hvordan vi kan hjælpe dig med den daglige drift af ejendommen. Kontakt os på 9831 3300 eller ejendomaalborg@advodan.dk.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.