Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Patent og varemærke

Som virksomhed er det vigtigt at have immaterielretten for øje. Dit navn, logo, produkt, eller idé er ofte kendetegnet for netop din virksomhed, og derfor skal du holde øje med, at disse ikke bliver misbrugt eller kopieret. Hos ADVODAN Aalborg anbefaler vi derfor du beskytter din virksomheds værdier.

Dit navn, logo, produkt eller idé kan have høj værdi for din virksomhed, da det kan have betydning for dit omdømme, din markedsføring samt dine konkurrencefordele. Det er derfor vigtigt at beskytte din virksomheds værdier, så andre ikke kopierer eller misbruger dem.

Beskyt dit varemærke

Som virksomhed har du mulighed for at beskytte:

  • Dit forretningskendetegn såsom dit logo eller navn på din virksomhed
  • Din opfindelse hvad enten det er en stor eller lille opfindelse
  • Dit design, det vil sige udseendet på dit produkt
  • Dit kunstneriske og litterære værk


For at opnå immateriel beskyttelse mod misbrug og kopiering fra potentielle konkurrenter er det vigtigt, at registrere dit varemærke, design eller din opfindelse. På den måde står du stærkere i en retssag, hvis du opdager at andre har efterlignet eller kopieret dit produkt. Hvis du har eneret til at benytte din virksomheds værdier, kan du forbyde andre at bruge dem.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en registrering af en immaterialret kun er gyldig i et vis antal år. Ved nogle rettigheder kan du forlænge din rettighed ved at ansøge på ny. Vores dygtige advokater rådgiver dig i de rettigheder du skal forholde dig til.

Inden for dette område findes der følgende immaterialretligheder:

  • Patentret
  • Brugsmodelret
  • Ophavsret
  • Designret
  • Varemærkeret


Patent i og uden for EU

Hvis du har et ønske om at registrere dit produkt i hele EU, er der også mulighed for det, uden at skulle ansøge i hvert land. Der er dog visse ulemper og det er derfor en god ide, at tale med en advokat først og forhøre dig om ulemper og fordele. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at beskytte dit produkt i lande uden for EU.

Kontakt ADVODAN Aalborg

Hos ADVODAN Aalborg hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning fra starten af. Vi hjælper vi dig med at undersøge, om der er mulighed for at beskytte din virksomheds værdier. Hvis der er grundlag for registrering, hjælper vi dig naturligvis også med de processer du skal gennemføre, når du skal ansøge om registrering.

Selvom dit varemærke, design eller opfindelse er registeret, forhindre det ikke konkurrenter i at udnytte og efterligne dit produkt eller varemærke. Føler du sig krænket og skulle der opstå konflikter i form af misbrug eller kopiering, kan vi naturligvis også tage din sag med i retten.

 Ring til ADVODAN Aalborg på 9631 3300 – vi hjælper dig

 

Advodanaalborg Nyhedsbrev        Advodanaalborg Erhvervsnakadvokat

GØR SOM 12.744 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.744 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.