Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Gitte Andersen
Juridisk assistent

Som juridisk assistent har jeg været hos ADVODAN Aalborg A/S siden 2002. Jeg er uddannet advokatsekretær fra 1989, og har derfor erfaring med mange juridiske sagsområder.

Mit primære arbejde består dog mest af behandling af dødsboer, både private boer og bobestyrerboer. Derudover har jeg stor indsigt i insolvensret og har sager indenfor konkurs og tvangsopløsning.

I min fritid bruger jeg meget tid på min familie, men da mine børn efterhånden er blevet større, har jeg nu fået mere tid til mig selv. Jeg dyrker triatlon og bruger derfor meget af min tid på at svømme, cykle og løbe.

Hvis du har spørgsmål til dødsboer, konkurs eller andet, så ring gerne til mig hos ADVODAN Aalborg på 9631 3300.

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.