Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Privat

Gennem livet vil du stå i flere situationer, hvor juridisk rådgivning er en nødvendighed. Hos ADVODAN Aalborg lægger vi stor vægt på, at du får en nærværende og personlig rådgivning af en af vores dygtige jurister.

Jura i privatlivet kan være mange ting og ofte opstår behovet når du mindst forventer det. Det er f.eks. gældende hvis du kommer til skade, hvis du skal købe bolig, hvis du skal uddele arv, hvis du har brug for en dygtig forsvarsadvokat osv.

Hos ADVODAN Aalborg har vi mange års erfaring inden for jura i privatlivet og garanterer, at du får en fortrolig, personlig og professionel rådgivning. Vi ved, at jura i privatlivet kan involvere mange stærke følelser, og vi vælger derfor altid den løsning, der passer dig bedst i din konkrete situation.

I menuen til venstre kan du læse mere om de primære ydelser vi tilbyder. Hvis du ikke finder den løsning du leder efter, så kontakt os på 9631 3300 og lad os tage en uforpligtende snak omkring din problemstilling.

Og husk at det er en god ide, at søge rådgivning hos os i god tid – så kommer du udfordringerne i forkøbet.

Advodanaalborg Huskob        Advodanaalborg Aegtepagttaeppe

Jeg vil gerne ringes op
Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.