Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Udlændingeret

Når man som ny-danskere kommer til Danmark for at bo, arbejde eller studere, er der skarpe regler i forhold til bl.a. familiesammenførelse, opholdstilladelse, asyl mm. ADVODAN Aalborg sørger for, at du bliver sat godt ind i reglerne og hjælper dig, hvis der opstår problemer.

Reglerne indenfor udlændingeretten ændre sig løbende og det kan derfor være svært at følge med i, om man overholder de regler man skal. Vores advokater er opdateret i forhold til de nyeste regler og kan derfor altid give dig en professionel og opdateret rådgivning.

Vores advokatfirma hjælper dig bl.a. med sager som

  • Asyl
  • Familiesammenføringer
  • Opholdstilladelser
  • Arbejdstilladelser
  • Studier
  • Au pair
  • Visum
  • Udvisningssager

Vi hos ADVODAN Aalborg har beskæftigede os med udlændingeret i flere år og kan derfor give professionel rådgivning indenfor udlændingerettens forskellige områder. Og er det danske sprog svært for dig, kan vi sagtens give rådgivning på engelsk. 

Kontakt os på 9631 3300 eller aalborg@advodan.dk og lad os hjælpe dig.

ADVODAN Aalborg – vi er med dig hele vejen!

GØR SOM 12.744 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.744 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.