Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Hans Christian Færch
Advokat, Partner, Landsret

Hans Christian Færch er advokat med fokus på ejendomme og boligadministration. Hans Christian er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har været i ADVODAN siden 2005. I 2013 blev Hans Christian partner i ADVODAN Glostrup og Taastrup.

Hans Christian bistår med rådgivning om køb, salg og udvikling af ejendomme. Han er ansvarlig for afdelingen for fast ejendom og indgår i afdelingen for ejendomsadministration, hvor der administreres omkring 50 ejerforeninger og andelsforeninger.

Hans Christian har møderet for Landsret. Han er som advokat beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er – som vedtægterne foreskriver det – medlem af Advokatsamfundet.

Ekspert i ejendomsret
Hans Christian er ekspert i fast ejendom og har specialiseret sig på dette område siden starten af sin karriere. Interessen for ejendomsret var til stede allerede i studietiden, hvor han bl.a. skrev kandidatspeciale om ejerlejligheder.

Hos ADVODAN yder Hans Christian blandt andet rådgivning om køb, salg, leje og udvikling af ejendomme, til en række almene boligselskaber og kommuner.

Derudover her han rådgiver for en lang række andelsbolig-og ejerforeninger, og har igennem årene såvel stiftet som likvideret flere boligforeninger, boligsamejer samt grundejerforeninger samt løst en række komplekse tinglysningsopgaver.

Som mangeårig rådgiver har Hans Christian en yderst løsningsorienteret tilgang til sagerne og et dybdegående kendskab til de mange muligheder, der ligger i fast ejendom.

Retssager om fast ejendom
Udover kyndig rådgivning om fast ejendom, gør Hans Christian også brug af sin mangeårige ekspertise ved retssager på ejendomsområdet. Igennem karrieren har Hans Christian ført talrige retssager om ejendomsretlige tvister, herunder sager om entreprise, mangler ved fast ejendom, erhvervslejeretsager samt sager mod ejerskifteforsikringsselskaber.

Faglige netværk og jagt
Uden for retssalene og mødelokalerne er Hans Christian aktiv deltager i en række faglige netværker for fast ejendom. Han er blandt andet medlem af Dansk Selskab for Bygge- og Boligret.
Når lovbøgerne bliver lukket i, kobler han af sammen med familien på Amager. Herudover nyder han også den friske luft og naturen, når han er på jagt.

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.