Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Karina Lind Bertelsen
Advokat, Partner

Karina Lind Bertelsen er partner og indgår i vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med juridisk rådgivning. Karina er uddannet fra Københavns Universitet og har blandt andet en baggrund som koncernjurist i en børsnoteret virksomhed, inden hun i 2008 kom til ADVODAN Glostrup København.

Med en all-round baggrund inden for erhvervsjuridiske emner som rådgivning vedrørende selskabsstruktur, ejerforhold, fusioner, generationsskifte, køb og salg af virksomhed, markedsføringsret, kommercielle aftaler samt persondataret er Karina en erfaren erhvervsadvokat.

Som et særligt nicheområde indenfor køb og salg af virksomhed, har Karina stor erfaring med overdragelse af lægepraksis og rådgivning i forbindelse med fælles ejerskab / samarbejde mellem læger.

Herudover indgår Karina rent professionelt i en række bestyrelser og har deraf stor indsigt og erfaring med virksomheders og foreningers strategiske beslutningsprocesser.

Ekspert i persondataret 
Karina er persondataretsspecialist og har opnået de anerkendte certificeringer CIPP/E (Certified Information Privacy Professional / Europe) og CIPM (Certified Information Privacy Manager), som er ISO-akkrediterede certificeringer og samlet kvalificerer til at udføre funktionen som databeskyttelsesrådgiver. Karina rådgiver kunder om persondataretlige forhold, ligesom Karina er en efterspurgt oplægsholder for virksomheder og netværk om persondatareglerne.

Få hjælp til håndtering af persondata

Internationale forhold

Gennem årene har Karina opnået stor erfaring med internationale juridiske forhold og rådgiver således en række internationale og danske kunder om forhandlerforhold, samarbejdsaftaler, rettighedsaftaler, køb og salg af virksomhed m.v.   

Karinas indsigt i internationale forhold kombineret med en stærk forretningsmæssig forståelse er styrken ved Karinas tilgang til opgaverne, som sikrer din virksomhed effektiv og professionel rådgivning ved arbejde i internationalt farvand.  

Speciale i sportsret
Karina  har ligeledes en særlig indsigt i sportsret og giver juridisk sparring og bistand til forbund og professionelle sportsudøvere. Hun fungerer således som advokat for flere sportsklubber og en række forbund, bl.a. Dansk Håndbold Forbund (DHF). Karina er i den forbindelse den ene af to advokater fra ADVODAN Glostrup København, der agerer som in house-rådgiver for DHF i forbindelse med sportskontrakter, sponsoraftaler, event- og markedsføringsaftaler.  

Herudover er Karina medlem af BSF Erhvervsnetværk.

Passion for sport
I fritiden spiller sporten også en stor rolle. Karina er en aktiv sportsudøver og dyrker både golf, tennis samt cykling, hvor hun ad flere omgange har cyklet med Team Rynkeby til Paris til fordel for Børnecancerfonden.

 

English profile: https://www.advodan.com/advodan-glostrup/employees/karina-lind-bertelsen/

 

Arbejdsområder
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.