PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Karina Lind Bertelsen

Advokat / Partner / Certificeret persondatarådgiver

Karina Lind Bertelsen

Advokat / Partner / Certificeret persondatarådgiver

Karina Lind Bertelsen

Advokat / Partner / Certificeret persondatarådgiver
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

CIPP/E og CIPM certificeret
Inhouse advokat hos DHF
XLNC (International Network)
Danske Advokaters Compliance Uddannelse

Om Karina

Jeg er erhvervsadvokat og partner i Advodan Glostrup København med fokus på rådgivning til ejerledede virksomheder, særligt indenfor selskabsretlige og kontraktretlige forhold. Jeg deltager i et internationalt netværk og har stor erfaring med at samarbejde med udenlandske virksomheder, som ønsker rådgivning om danske retsforhold, ligesom jeg ofte via mit netværk hjælper danske virksomheder med at få rådgivning i udlandet.

Derudover yder jeg rådgivning indenfor Corporate Compliance til både mindre og mellemstore virksomheder – med særlig fokus på GDPR, hvidvask og whistleblowerordninger.  

 

Ekspert i databeskyttelse

Et af mine specialer er persondataretlig rådgivning, hvor jeg hjælper virksomheder, foreninger og organisationer i spørgsmål om databeskyttelse, GDPR og alle former for persondataretslige forhold, for eksempel udarbejdelse af privatlivspolitik, databehandleraftaler, håndtering af databrud m.v.

Jeg fungerer endvidere som fast sparringspartner vedrørende databeskyttelse, it-sikkerhed og compliance for en række danske sportsforbund.

 

Fokus på ejerledede virksomheder og virksomhedsoverdragelse

Som advokat i vores erhvervsteam hos Advodan Glostrup København har jeg fokus på ejerledede virksomheder, hvor jeg rådgiverom selskabsretlige forhold som for eksempel valg af selskabsstruktur, omstruktureringer, fusioner, ejeraftaler m.v.

Derudover bistår jeg i forbindelse med aftaler og kontrakter med leverandører, kunder m.v. Med en baggrund som rådgiver og jurist i en børsnoteret virksomhed og i kraft af min rolle som partner hos Advodan samt eksternt bestyrelsesmedlem i flere virksomheder, har jeg en stærk kommerciel og forretningsmæssig forståelse, som er en vigtig del af min rådgivning

Endelig har jeg stor erfaring med virksomhedsoverdragelser, både når der er tale om køb og salg af mindre virksomheder, og større overdragelser, hvor vi samarbejder med et team omkring klienten, og for eksempel bistår med kvalitetssikring og håndtering af et virtuelt datarum.  

Mere om Karina

Andre arbejdsområder

Ledelseshverv

Netværk

Andre arbejdsområder

Corporate Compliance
Hvidvasklovgivning
Whistleblowerordning
Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

Ledelseshverv

Flexmusic ApS
Medico Support A/S
Ross A/S
DPO Team ApS

Netværk

EGN Danmark
DHF’s Partnernetværk
BIF’s Erhvervsnetværk
XLNC (global alliance of professionals)
IAPP (International Association of Privacy Professionals)