Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Line Kirketoft Justesen
Advokat

Line Kirketoft Justesen er specialiseret indenfor fast ejendom og offentlig forvaltning, hvor hun rådgiver private parter, offentlige myndigheder og boligorganisationer. Line er uddannet fra Københavns Universitet i 2007, og har en baggrund som juridisk chefkonsulent i en mellemstor kommune, hvor hun i 7 år bl.a. beskæftigede sig indgående med privatretlig og offentligretlig regulering af fast ejendom.  Line har ligeledes gennem sit arbejde som jurist i et ministerium et indgående kendskab til arbejdet i en politisk organisation og værdifuld indsigt i myndighedsbehandling.

Line rådgiver bredt indenfor fast ejendom, herunder om køb og salg af fast ejendom, lejeret, erhvervslejeret, almenboligforhold, og plan-, byg-, og miljøretlige spørgsmål. Line har herudover også et indgående kenskab til ekspropriation, infrastrukturforvaltningsaftaler, servitutter og ledningsret.

Herudover har Line specialviden indenfor offentlig ret, herunder forvaltningsretlige krav til sagsbehandling, håndhævelse samt offentlige myndigheders støtte til private (kommunalfuldmagtsreglerne og særlovgivning).

Line kan således bistå med både retssagsbehandling og myndighedsbehandling og har ligeledes erfaring som underviser indenfor fast ejendom og forvaltningsret.

Når Line holder fri bruges tiden sammen med familien, hvor hun sætter pris på friluftaktiviteter, ferie, have og motion.

Arbejdsområder
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.