Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Poul Jost Jensen
Advokat, Højesteret

Poul Jost Jensen er partner i ADVODAN Glostrup og indgår i vores privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand. Jost er uddannet fra Københavns Universitet i 1976 og startede umiddelbart efter endt uddannelse som fuldmægtig i ADVODAN. Han blev partner i 1984 og har blandt andet været bestyrelsesformand for det landsdækkende ADVODAN netværk.

Jost er en af vores mest erfarne privatretsadvokater og har møderet for Højesteret. Hans mange år som partner i ADVODAN Glostrup har givet ham en helt unik indsigt i lokalområdet og et dybdegående kendskab til alle kædens forretningsområder.

Jost beskæftiger sig primært med fast ejendom og lejeret. Desuden er han specialist i arv, testamente og dødsbobehandling og har en særlig indsigt i de livssituationer, hvor der er særligt behov for rådgivning om disse emner. Endelig er Jost beskikket strafferetsadvokat, hvor han har 25 års erfaring med at sikre en sigtet eller tiltalt det bedst mulige forsvar.

Ekspert i arv og testamente
Jost er en erfaren generalist men har særlige kompetencer inden for arveret, testamente og dødsbobehandling. Med oprettelse af ca. 150 testamenter og behandling af omkring 40 dødsboer om året, har han et enestående kendskab til vigtigheden af at sikre sin arv bedst muligt. Han kan rådgive mennesker i selv de sværeste situationer med stor empati og indlevelsesevne.

Netop den stærke indlevelsesevne gør Jost til en eftertragtet oplægsholder om arv og testamente.

Engagement i velgørenhed
Jost er dybt engageret i Alzheimerforeningens arbejde og holder bl.a. foredrag om arv og testamente for demensramte og deres pårørende. Desuden er han juridisk rådgiver på Alzheimerforeningens telefonhotline, hvor han rådgiver om de retslige spørgsmål, der ofte melder sig, når et menneske bliver ramt af demens.

Rådgivning af ejer, lejer og udlejer
Jost har mange års erfaring som køberrådgiver ved bolighandel og bistår ved over 100 handler årligt. Her er han anerkendt som en stærk forhandler, når priser og vilkår for en handel skal aftales. Lejeloven er et af Josts store interesseområder, og han rådgiver både lejere og udlejere om deres rettigheder og pligter. Hans indgående kendskab til lejeloven har gjort ham til en eftertragtet rådgiver for blandt andet almennyttige boligselskaber, og han har repræsenteret en række større boligorganisationer i Københavnsområdet i forbindelse med huslejeinkasso, fraflytningssager samt sager om misligholdelse af lejemål.

Familien i centrum
I fritiden står Josts familie i centrum, og han tilbringer megen tid med både børn og børnebørn i familiens sommerhus i Nordjylland. Og så nyder han at spille golf, som han bruger til at slappe af og lade op. Endelig er Jost en ivrig løber, som ved flere lejligheder har udfordret sig selv med både hel- og halvmarathon.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.