PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Poul Jost Jensen

Advokat / Partner / Højesteret

Poul Jost Jensen

Advokat / Partner / Højesteret

Poul Jost Jensen

Advokat / Partner / Højesteret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Benificeret strafferetsadvokat
500+
Testamenter
Fast advokat for Alzheimersforeningen
500+
Bolighandler

Om Poul

Jeg er partner i vores privatteam og hjælper vores private kunder med alle former for juridisk bistand såsom rådgivning i forbindelse med fordeling af arv, udformning af testamenter, samt køb og salg af fast ejendom. Derudover har jeg møderet for Højesteret og er en beskikket strafferetsadvokat med mere end 25 års erfaring i at sikre tiltalte det bedst mulige forsvar.

 

Ekspert i arveret, testamenter, samt køb og salg af fast ejendom

Jeg er en erfaren privatretsadvokat med speciale i køb og salg af fast ejendom samt arveret, og jeg hjælper til både når ejendommen skal sælges eller drømmeboligen købes, og når der skal oprettes testamenter, eller dødsboet skal gøres op. Jeg rådgiver og vejleder vores kunder i, hvordan de sikrer deres arv bedst muligt – og hvorfor det er så vigtigt.

Jeg er derfor også en travl oplægsholder og fortæller med stor erfaring og engagement om arveloven og vigtigheden af netop arv og testamente samt oprettelse af fremtidsfuldmagter.

 

Testamenter giver ro og tryghed

En af mine vigtigste opgaver som advokat er at skabe tryghed. Særligt i sager omkring arv og testamente består forberedelsen i at give kunderne en tryg vished om, at deres arv er sikret, præcis som de ønsker det. Derfor gør jeg meget ud af at rådgive mine kunder, så de forstår både arveloven og deres muligheder, og så de føler sig trygge ved vejledningen. Når jeg rådgiver, er det derfor vigtigt for mig, at de får en følelse af, at den rådgivning, de får, stiller dem bedst muligt, så de kan gå herfra med en ro. Som advokat for blandt andet Alzheimerforeningen oplever jeg i den grad vigtigheden af at få styr på arv og testamente samt fremtidsfuldmagter i tide, hvilket jeg tager med mig ind i rådgivningen af mine kunder.

Vis mere

Mere om Poul

Andre arbejdsområder

Erfaring

Andre arbejdsområder

Skilsmisserådgivning
Oprettelse af fremtidfuldmagter
Oprettelse af ægtepagter
Forældremyndighedssager
Møder i Familieretshuset

Erfaring

1979
Møderet for Landsretten
1984
Beneficieret strafferetsadvokat
1987
Møderet for Højesteret

Sekretær