Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Sophia Dankelev
Advokat

Sophia Dankelev er en del af vores privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for juridisk bistand.

Sophia er uddannet fra Københavns Universitet i 2005 og tiltrådte sin stilling i ADVODAN i 2019 efter mange års ansættelse ved Danmarks Domstole.

Specialist i strafferet
Sophia har solid erfaring med behandling af alle slags straffesager. Hun har i mange år arbejdet som dommerfuldmægtig, som forsvarsadvokat og i skatteforvaltningen, hvor hun i samarbejde med anklagemyndigheden tilrettelagde straffesager om økonomisk kriminalitet.

Sophia kender domstolssystemet indefra. Hun har med sin unikke baggrund de bedste forudsætninger for at sikre en optimal proces fra straffesagens start. Sophia ved præcis, hvordan de svage punkter belyses på den for klienten mest gunstige måde, og hvilke oplysninger, retten vil tillægge særlig betydning. Sophia tror på, at det bedste forsvar bygger på tillid og respekt hende og klienten imellem, og det er vigtigt for Sophia, at hver eneste sag behandles med omhu og høj faglighed.

Familieret med fokus på børn
Sophia har desuden væsentlig erfaring med behandling af sager om samvær og børnebortførsler samt sager om forældremyndighed, bopæl og tvangsfjernelse af børn. Hun har gennem sit virke fået et indgående kendskab til de synspunkter og hensyn, der ligger bag etableringen af det familieretssystem, der trådte i kraft den 1. april 2019.

Sophia er stærkt engageret i at bistå sine klienter til den bedste løsning med fokus på, hvad der er bedst for barnet. Hun har forståelse for den svære situation, klienten er i, og det er vigtigt for Sophia, at klienten føler sig i trygge hænder gennem hele forløbet.

Passion for sportsdans og rejser
Sophia har tidligere været sportsdanser på eliteniveau, men har i dag stillet danseskoene på hylden. Hun tilbringer det meste af sin fritid med sin mand og tre børn. De elsker at rejse og opleve forskellige madkulturer fra det asiatiske street food-køkken til Michelin restauranter verden over.

 

 

GØR SOM 12.668 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.668 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.