Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Din advokat i Slagelse

ADVODAN Slagelse er et lokalforankret advokatfirma, som rådgiver virksomheder og private på hele Vestsjælland.

Vi kender dine lokale udfordringer, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boliprisernes udvikling.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, og derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

 

Nyheder
Nye regler for dataoverførsler til lande udenfor EU

Overfører din virksomhed personoplysninger til USA eller et andet tredjeland udenfor EU, bør du tjekke overførselsgrundlaget efter. En ny EU-dom betyder nemlig, at Privacy Shield-ordningen ikke længere kan bruges som gyldigt grundlag for dataoverførsler fra EU.

Læs nyhed
Rejser og COVID-19: Hvordan er du stillet økonomisk?

Er din udlandstur aflyst på grund af corona, eller overvejer du, om det er sikkert at bestille en efterårsrejse allerede nu? Så få styr på dine rettigheder og muligheder her.

Læs nyhed
Kompensation for tabt omsætning under coronakrisen forlænges, justeres og udvides

Den midlertidige kompensationsordning for at få dækket faste udgifter og dermed holde hånden under det danske erhvervsliv under coronakrisen er forlænget til 8. juli 2020. Herudover er der foretaget nogle ændringer for at tilpasse ordningen til forskellige virksomhedstyper.

Læs nyhed

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.