Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Tønder
Ring 74 72 10 10

Vestergade 14,
6270 Tønder
Tlf: 74 72 10 10
toender@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Tønder

Palle Eskildsen Jensen
Advokatfuldmægtig

Jeg beskæftiger mig primært med erhvervsrådgivning.

 

Vil du eksempelvis starte ny virksomhed, og har du i den forbindelse brug for professionel rådgivning i forbindelse med valg af selskabsform, eller er du i tvivl om, hvorvidt den nuværende selskabsform er den mest optimale for netop din virksomhed?

Skal din virksomhed overdrages, skal der foretages et generationsskifte eller er der forestående generelle omstruktureringer uden der nødvendigvis ændres grundlæggende ved selskabets struktur?

Kan du svare ja til nogen af de ovenstående spørgsmål, eller har du generelt en juridisk problemstilling, der skal afklares, står jeg klar med professionel og personlig rådgivning til netop dig.

Jeg bistår i øvrigt med entrepriseretlige spørgsmål, menneskeret og retssager.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende drøftelse.

Specialer
Arbejdsområder
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.