PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advokat eller jurist til Fast Ejendom & Offentlig Ret

Vi udvider vores afdeling Fast Ejendom & Offentlig Ret, og derfor leder vi lige nu efter en dygtig og ambitiøs kollega. Har vi fanget din interesse? Så læs videre her, om hvad vi kan tilbyde!

Hvilken hverdag kan vi tilbyde dig? En hverdag med eget ansvar og selvstændighed

I afdelingen, som du bliver en del af, rådgiver vi både private klienter, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder.

Vi rådgiver blandt andet inden for:

  • Privat og offentlig regulering af fast ejendom, herunder ejendomstransaktioner, vej-, plan- og byggeret, servitutter, hævd, infrastrukturaftaler, udviklingsaftaler, naboret mv.
  • Entrepriseret
  • Kommunalret
  • Retssager inden for fast ejendom

Vores juridiske rådgivning er med fokus på vores klienters behov, og hvordan vi får skabt den bedste værdi for dem. Hverdagen er præget af mange forskellige opgaver, hvor du i høj grad selv vil være med til at præge hvilke typer af opgaver, der lander på dit bord.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, som enten er advokat eller jurist, med flere års erfaring inden for fast ejendom.

Du vil i høj grad være med til at sætte dit præg på stillingsbeskrivelsen, alt afhængig af dine kompetenceområder og udviklingsønsker.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Trives i en travl hverdag med eget ansvar, og hvor opgaverne kan være af forskelligartet karakter,
  • Har gode formidlingsevner,
  • Kan stille skarpt på juridiske udfordringer i et tæt samspil med klienterne,
  • Har drive og ambitioner om at udvikle dig fagligt, og
  • Har lyst til at tage del i fællesskabet på kontoret.

Vi har en uformel omgangstone og arbejdskultur, hvor vi tror på, at frihed under ansvar og fleksibilitet skaber de bedste rammer for at sikre god trivsel og de bedste resultater.

Vi vægter faglighed og et udviklende arbejdsmiljø højt.

Hvem er vi? Advodan Glostrup København

Vi er en advokatforretning med kontorer i Glostrup og København. Vi arbejder for private, virksomheder og offentlige myndigheder og er opdelt i specialiserede teams, som er fokuserede på at levere kvalitet og service til alle vores klienter.

Vi tæller 39 medarbejdere, herunder 15 advokater og 24 sagsbehandlere. Vi servicerer klienter i hele Storkøbenhavn inden for bl.a. erhvervsrådgivning, fast ejendom, offentlig ret, familie- og arveret, strafferet og boligadministration. Du kan læse meget mere på www.advodan.dk.

Vi er en virksomhed, der er i vækst, og som har fokus på løbende at udvikle og forbedre os på alle parametre. Som ny medarbejder hos os vil du blive en del af en arbejdsplads med en positiv og uformel stemning samt gode kollegaer, der vil hjælpe og samarbejde.

Bonusinformation; vi har mange gode sociale arrangementer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Din arbejdsplads vil være i Glostrup, med mulighed for også at arbejde fra vores kontor i København. Derudover vil der også være mulighed for hjemmearbejde.

Vi er placeret tæt på offentlig transport, men der er også gode parkeringsmuligheder.

Vi har en arbejdskultur, hvor det vægtes, at der skal være plads til både arbejds- og privatliv.

Løn vil være efter kvalifikationer og vil afhænge af anciennitet og erfaring samt nærmere forhandlinger.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, da vi løbende vil holde samtaler. Hvis du vil høre mere om stillingen, skal du også være meget velkommen til i al fortrolighed at kontakte advokat Line Kirketoft Justesen på likj@advodan.dk eller på telefon 4614 5019.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag til drifts- og udviklingschef Cecilie Tange på ceta@advodan.dk.

Vedrørende håndtering af dine persondata kan du læse mere på vores hjemmeside på følgende link: https://www.advodan.dk/da/advodan-glostrup-kobenhavn/karriere/databeskyttelsespolitik-for-rekruttering

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere?

Kontakt Advokat, Partner Line Kirketoft Justesen på tlf. 46 14 50 19 eller på mail likj@advodan.dk