PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Juridisk rådgivning til private

Advodan Lyngby giver fortrolig og personlig juridisk rådgivning om de privatretslige spørgsmål, der optager dig.

Her kan du få svar på spørgsmål om privatret:

Hos os får du god juridisk rådgivning

Hos Advodan Lyngby lægger vi vægt på, at vi rådgiver vores kunder i øjenhøjde. Ikke alle ved, hvordan de skal gribe forskellige sager an, og derfor bistår vi med juridisk rådgivning. Vores sigte er, at man som privatperson har en stemme mod den anden (ofte stærkere) part.

I dansk lovgivning er der beskyttelsesregler, som har til formål at beskytte den svagere part. Dog er det vigtigt at forstå, at den privatretlige regulering i Danmark ikke kun kan beskytte hverken den svage eller stærke part. Af den grund er det derfor en værdifuld løsning at søge juridisk rådgivning, så alle nuancerne af en sag bliver gennemgået.  

Mange er ikke klar over, at det er godt at bruge advokatbistand i forskellige henseender. En stor del er slet ikke klar over, hvor brede nuancer og tvister, der kan være i privatret. Privatret er nemlig en juridisk disciplin, hvor kun den rette juridiske rådgivning kan helgardere dig imod en mulig unfair situation.    

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Et godt råd koster ikke altid noget. Derfor kan du kontakte os for uforpligtende juridisk rådgivning, hvor vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

Mød vores advokater

Uffe Thorlacius

Advokat (H), Partner 46 14 51 14

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

Dennis Holm Pedersen

Advokat (H), Partner 46 14 51 09

Thomas Damsholt

Advokat (H), Partner 45 88 05 55

Trine Irmang Østengaard

Advokat (H) 45 88 05 55

0 kommentarer