PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Strafferet

Her kan du få mere information om strafferet: hvad du skal foretage dig som sigtet, tiltalt eller forurettet. Læs om, hvordan du skal forholde dig.

Få hjælp til strafferet

Advodan Lyngby er specialiserede inden for strafferet, og bistår ofte som advokat i straffesager. Vi har både ekspertise inden for klassisk strafferet men også økonomisk kriminalitet i erhvervslivet. Strafferet omhandler en bred vifte af lovovertrædelser som kan have langsigtede konsekvenser. Straffesager relaterer både til privatpersoners handlinger, men også erhvervsmæssige overtrædelser såsom arbejdsmiljø, skat og hviletider.

Hvis man ender i en straffesag, er det ofte en sensitiv affære for de involverede parter. Derfor behandler Advodan Lyngby alle typer af straffesager med omhu, engagement og ekspertise. Omhu og engagement er vigtige faktorer, da begge parter skal have et godt samarbejde. Ekspertisen er også vigtig, da der er mange nuancer af straffeloven, som skal tages i betragtning. Derfor er det vigtigt at vælge en forsvarsadvokat, som har bred ekspertise, har en samarbejdsvilje, og som ved, hvordan en straffesag skal håndteres.

Skal vi hjælpe dig?

Advodan Lyngby står klar til at bistå med hjælp til behandlingen af din straffesag. Du kan helt uforpligtende kontakte os for en kort samtale, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi rådgiver ikke kun i, hvad du beder om, men også i, hvad du kan have brug for, for at få den bedste afgørelse på din straffesag. Kontakt os på tlf. 45 88 05 55 eller på e-mail lyngby@advodan.dk.

 

Brug for hjælp?

Simon Hauch

Advokat (H), Partner 51 64 96 14

0 kommentarer