PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bettina Dam Sørensen

Sagsbehandler

Bettina Dam Sørensen

Sagsbehandler

Bettina Dam Sørensen

Sagsbehandler
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Om Bettina

Jeg er uddannet advokatsekretær, og jeg har været ansat hos Advodan Slagelse siden 1997. Hos Advodan Slagelse er jeg Unik Advosys superbruger.

Erhverv

Jeg er sagsbehandler på vores erhvervssager. Jeg arbejder blandt andet med selskabsstiftelser, fusioner, spaltninger, generationsskifter og solvente likvidationer samt alle øvrige selskabsændringer. I 2010 blev jeg efteruddannet juridisk elitesekretær hos Danske Advokater, og jeg har stor erfaring inden for dette område.

Ejendomshandler

Jeg har i mange år arbejdet med alle typer ejendomshandler, blandt andet helårsboliger, sommerhuse, grunde, erhverv og landbrugsejendomme. Jeg sidder også med udstykningssager og arealoverførsler samt halvpartsoverdragelser.

Jeg sætter en ære i at gøre købsprocessen til en god oplevelse.

Gældssaneringer

Jeg arbejder som sagsbehandler på vores gældssaneringssager. I 2012 blev jeg efteruddannet juridisk elitesekretær hos Danske Advokater, og jeg arbejdet med mange sager gennem årene.

Øvrige arbejdsområder

Jeg arbejder også med administration af ejendom i forbindelse med likvidation, tinglysning af servitutter og vedtægter for foreninger, debitorskifte og forhøjelse af pantebreve.

Vise mere

Mere om Bettina

Andre arbejdsområder

Andre arbejdsområder

Gældssanering