PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Tønder/Toftlund/Skærbæk skifter navn

Advodan Tønder/Toftlund/Skærbæk skifter i forbindelse med åbningen af en ny afdeling i Aabenraa navn til Advodan Sønderjylland.

Advodan Tønder/Toftlund/Skærbæk skifter navn

Åbningen af et bemandet kontor i Aabenraa sker som en del af en langsigtet strategi om at brede sig ud i det sønderjyske advokatlandskab.

De seneste år har Advodan Sønderjylland overtaget eksisterende advokatkontorer i landsdelen samt nu også åbnet kontor i Aabenraa.

Om det nye navn udtaler Stefan Østerby-Jørgensen, partner og direktør i Advodan Sønderjylland; ”Vi er rigtig glade for det nye navn. Først og fremmest da det er mere mundret end alternativet, men også da vi herved viser, at vi er et samlet firma og selv om bynavnene forsvinder fra navnet, så er vi stadig lokalt forankrede på vores lokationer."


Stefan Østerby-Jørgensen udtaler videre: ”Vi ser en betydelig udvikling og potentiale i Sønderjylland som helhed. Navnet passer rigtig godt til vores vækstplaner og langsigtede mål om at betjene og være til stede i hele Sønderjylland, hvorfor vi også er åbne for nye dialoger, da vi kontinuerligt arbejder med opkøb, samarbejder og etableringer”.

Særligt i forhold til lokale samarbejder og opkøb af lokale kontorer, udtaler partner i Advodan Sønderjylland Stefan Østerby-Jørgensen, at ”det bliver fortsat betydeligt sværere for mindre advokatvirksomheder at kunne leve op til tidens krav om compliance, hvidvaskregler og den teknologiske udvikling. Med Advodans platform i ryggen kan vi via opkøb eller fusioner være med til at fremtidssikre lokale advokatvirksomheder, så der fortsat vil være en lokal advokat for både virksomheder og borgere – og samtidig sikrer, at advokaten kan arbejde med det juridiske”.

Navneskiftet implementeres løbende, og sker officielt i forbindelse med åbningsreceptionen af det nye kontor i Aabenraa d. 1. september 2023.

0 kommentar

0 / 700 tegn