PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sikker e-mail kommunikation

Særligt om sikker e-mail kommunikation


Alle vores udgående e-mails er som minimum krypteret under transporten (såkaldte TLS 1.2-kryptering), og opfylder dermed Datatilsynets minimumskrav til forsendelse af følsomme eller fortrolige oplysninger. Vi modtager også transportkrypterede e-mails, hvis din eller din internetudbyders mailserver understøtter det, men vi kan ikke afvise e-mails sendt uden kryptering.


Vi er på tunnel-mail løsningen, så offentlige myndigheder, rådgivere og andre, der er på tunnel-mail løsningen, kan sende krypteret via denne løsning.


Der er også mulighed for at kommunikere med såkaldt end-to-end kryptering. Hvis du kommunikerer fra en e-mail adresse, der er tilknyttet et offentligt certifikat, kan du sende direkte til vores medarbejdere eller til vores sikre hoved mail via sikkermail7700@advodan.dk.


Hvis din e-mail adresse ikke er tilknyttet et certifikat eller tunnel-mail, og du ønsker at sende os en e-mail via end-to-end kryptering, kan du sende os en mail herom på thisted@advodan.dk. Så sender vi dig en e-mail, som giver dig mulighed for at kommunikere end-to-end krypteret med os.

0 kommentar

0 / 700 tegn