PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mikkel Klejs Thorndal

Advokatfuldmægtig

Mikkel Klejs Thorndal

Advokatfuldmægtig

Mikkel Klejs Thorndal

Advokatfuldmægtig
Send mail

Om Mikkel Klejs

Jeg er advokatfuldmægtig hos Advodan Thisted, hvor jeg er en del af vores team Erhverv.

 

Erhvervsrådgivning

Som advokatfuldmægtig har jeg primært fokus på erhvervsretten.

Min erhvervsretlige vinkel spænder bredt. Jeg beskæftiger mig derfor med alt lige fra opstart af virksomhed herunder valg af selskabsform og strukturering af virksomhed, henover løsning af erhvervsretlige problemstillinger under den daglige drift til omstrukturering af virksomhed, selskab eller koncern samt eventuel afvikling af virksomhed igen.

Jeg har altid fokus på forretningen og de kommercielle muligheder og udfordringer med henblik på at levere kompetent og nærværende rådgivning for dig.

 

Retssager Erhverv

Det kan ske, at man som virksomhed bliver nødt til at tage retslige skridt ved domstolene eller voldgiftsretten for at opnå et givent resultat. Det kan også ske, at man som virksomhed selv bliver stævnet eller indklaget, hvor det derfor kræver rådgivning for at komme godt igennem sådan en situation. Uanset hvad bistår jeg gerne til gennemførelse af sagen for dig og din virksomhed.

Det er vigtigt for mig, at min rådgivning sker på et forståeligt sprog, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger. Det er nødvendigvis ikke altid den bedste løsning at få ret, også selvom man har det, da det kan være forbundet med store omkostninger både økonomisk men også personligt.

Min rådgivning tager derfor udgangspunkt i at opnå den samlede bedste økonomiske løsning for dig og din virksomhed, hvad end det ender i en retssag eller et fornuftigt forlig.

 

Inkasso

Ved virksomhedsdrift kan det ske at man ikke altid får betaling for sine varer, ydelser eller et udført stykke arbejde, som man har krav på.

I den forbindelse bistår jeg gerne med både udenretlig inkasso, hvor din virksomhed forhåbentlig kan få inddrevet sit krav hurtigst muligt, men alternativt også indenretlig inkasso ved fogedretten, hvis det måtte blive nødvendigt.

 

Den gode relation

Det betyder meget for mig at opnå et godt kendskab til mine kunder og deres behov, hvorfor jeg også ynder at opbygge en god relation i forbindelse med min rådgivning. Jeg er overbevist om, at den gode relation og tillid til hinanden er nøglen til at opnå de gode resultater sammen.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for rådgivning til dig og din virksomhed.

Det siger vores kunder

I forbindelse med vores udenlandske skatteforhold har Mikkel Klejs Thorndal været en kæmpe hjælp til os i kommunikation med Skattestyrelsen. Med uendelig tålmodighed og empati navigerede han os igennem paragrafferne. Tusind tak for den professionelle hjælp og det gode samarbejde.
Judith