PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jacob Thue Poulsen

Advokatfuldmægtig

Jacob Thue Poulsen

Advokatfuldmægtig

Jacob Thue Poulsen

Advokatfuldmægtig
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Om Jacob Thue

Erhvervsret fra stiftelse til afvikling. 

Som advokatfuldmægtig har jeg primært fokus på erhvervsretten. Min erhvervsretlige vinkel spænder bredt, lige fra selskabets stiftelse, tvister under selskabets drift til afvikling af selskabet. Effektivitet er et centralt begreb for min rådgivning. Jeg ser effektivitet som et væsentligt grundlag for god rådgivning, hvad end der er tale om selskaber i drift eller nødlidende selskaber. Selskaber i drift, kræver ofte en hurtig og dækkende rådgivning, for at kunne træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Ved afvikling af insolvente selskaber, er en
effektiv behandling ikke kun i kreditorernes interesse, men også i Selskabets tidligere ejers interesse, da de ofte indestår for gælden.

 

Retssager

Det juridiske sprog kan ofte være kompliceret at forstå, og en retssag er noget de færrest oplever flere gange i deres liv. Jeg bistår dig derfor gerne ved førelse af retssager for de danske domstole. Det er vigtigt for mig, at min rådgivning sker på et forståeligt sprog, så vi sammen kan træffe de rigtige beslutninger.


Det er ikke altid den bedste løsning at få ret, da det ofte kan være forbundet med store omkostninger. Min rådgivning tager derfor udgangspunkt i at opnå den samlede bedste økonomiske løsning for dig, hvad end det ender i en retssag eller et fornuftigt forlig.

 

Vise mere