PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Janne

Jeg har været ansat ved Advodan som advokatfuldmægtig siden marts 2018. Før min ansættelse ved Advodan var jeg ansat som jurist ved Energinet.

 

Køb og salg af fast ejendom

Står du foran den store beslutning at skulle købe fast ejendom, så kan jeg guide dig trygt gennem hele forløbet.

Ved køb af fast ejendom er der mange dokumenter samt praktik at holde styr på. Jeg vil som din rådgiver sørge for, at du får de bedst mulige vilkår for at komme trygt og sikkert gennem handlen.

Som din juridiske rådgiver gennemgår jeg købsaftalen og alle handlens dokumenter. Jeg rådgiver om de forhold, som du skal være ekstra opmærksom på. Jeg udarbejder godkendelsesskrivelse til ejendomsmægleren, korresponderer med sagens parter og foretager den endelige godkendelse af handlen. Ved handlens afslutning gennemgår jeg ligeledes prøvetinglysning og refusionsopgørelsen.

Jeg rådgiver om køb af parcelhus, sommerhus, andelsbolig og ejerlejlighed.

Derudover kan jeg også være behjælpelig med udarbejdelse af købsaftale samt rådgivning, såfremt du ønsker at sælge en ejendom.

 

Testamente, fremtidsfuldmagter, ægtepagter mv.

Jeg beskæftiger mig også med familieretlige sager, herunder rådgivning i forbindelse med skilsmisse. Det er for mange en vanskelig og følelsesmæssig situation at være i, og det kan derfor være særlig svært at forholde sig til de juridiske og økonomiske forhold. Jeg vil sørge for at bevare overblikket og holde fokus ved at yde professionel rådgivning hele vejen.

Derudover kan jeg også være behjælpelig med at oprette samejeoverenskomst, ægtepagter, testamenter og fremtidsfuldmagter. Jeg vil i det hele taget sætte mig det mål, at gøre juraen forståelig for dig og gennem min rådgivning sikre, at finde den løsning, der er den helt rigtige for dig i din situation.

 

Øvrige arbejdsområder

Retssager for både erhvervsdrivende og private indenfor forskellige retsområder.

Vise mere