PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig - P.t. på barsel

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig - P.t. på barsel

Janne Søndergaard Thomsen

Advokatfuldmægtig - P.t. på barsel
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Om Janne

Jeg har været ansat ved Advodan som advokatfuldmægtig siden marts 2018. Før min ansættelse ved Advodan var jeg ansat som jurist ved Energinet.

 

Konkurs

Jeg beskæftiger mig med konkurs herunder bobehandling, konkurskarantæne og omstødelsessager. Jeg har behandlet adskillige sager, hvor jeg er mødt på vegne af en kreditor samt sager, hvor virksomheder af egen drift har indleveret en konkursbegæring.

Har du et tilgodehavende i en virksomhed, der er økonomisk udfordret eller er du ejer af en virksomhed, der ikke længere har økonomien til at fortsætte driften, kan jeg være behjælpelig. Jeg kan yde den rådgivning du har brug for med henblik på at afklare, hvilken betydning en konkurs vil have samt en praktisk gennemgang af hele forløbet omkring en konkurs.

Derudover vil jeg også kunne være behjælpelig, såfremt du af en kurator er blevet indstillet til konkurskarantæne og har brug for rådgivning eller én der kan føre retssagen for dig.

 

Lejeret

Videre har jeg erfaring med rådgivning og førelse af sager ved huslejenævnet og boligretten, hvor jeg har bistået adskillige udlejere med alle de udfordringer lejeloven kan give anledning til.

Lejeretten er et komplekst område, der bærer præg af indviklet regelsæt. Det kan have store økonomiske konsekvenser for dig som udlejer, såfremt lovgivningen ikke overholdes.

Jeg anbefaler derfor, at du retter henvendelse til mig ved enhver tvivl om, hvorledes du skal begå dig som udlejer. Som følge af mit brede kendskab til lejeretten, vil jeg altid være på forkant med de problemstillinger du kan møde og sørge for at følge dig helt i mål.

 

Familieret

Endeligt beskæftiger jeg mig med familieret, herunder særligt fremtidsfuldmagter og testamenter.
Dette område er for mange af mine klienter et meget følelsesbetonet område, men også et område der har stor betydning for den enkelte. Det kan derfor i en sådan situation være svært at forholde sig til de muligheder der er i forbindelse med oprettelsen af en fremtidsfuldmagt og/eller et testamente.

Overvejer du at oprette en fremtidsfuldmagt eller et testamente, vil jeg kunne være behjælpelig med at skabe et overblik, og gennem min rådgivning sikre, at du får oprettet den fremtidsfuldmagt eller det testamente, der er det helt rigtige for dig i din situation.

 

Øvrige arbejdsområder

Retssager for både erhvervsdrivende og private indenfor forskellige retsområder.

Vise mere