PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ny partner ved ADVODAN Tønder/Toftlund

Nyt om os

Advodan i Tønder og Toftlund gearet til fremtiden

Malene Warming Nissen fra Toftlund er indtrådt i partnerkredsen hos Advodan Tønder/Toftlund, der desuden består af Stefan Østerby-Jørgensen og Lars Nauheimer. Udvidelsen understøtter firmaets fortsatte vækst og sikrer et fremtidigt generationsskifte.

Læs mere om Malene her

- Malene er ikke et ukendt ansigt hos Advodan, hun har været ansat siden 2006. Og nu tager hun så det næste – for os naturlige – skridt og bliver en del af ejerkredsen. Det er vi meget glade for, da Malene er utrolig vellidt hos både ansatte og ikke mindst de klienter, hun møder på sin vej, siger Stefan Østerby-Jørgensen, partner hos Advodan Tønder/Toftlund.

Malene er født og opvokset i Toftlund og holder meget af området. Hun er en ægte lokal pige, der kender området og menneskerne, og hun gerne vil være med til at udvikle området, selvom drømmen om at blive selvstændig ikke lige lå først for.

 - Jeg har egentlig ikke drømt om, at jeg skulle være selvstændig. Men som årene er gået, er Advodan også blevet mit, og det har vi nu fået papir på, siger Malene Warming Nissen.

 Samtidig er udvidelsen også en sikring af virksomhedens fremtid, hvor der i løbet af en årrække helt naturligt vil ske et generationsskifte. Generelt er Advodan godt rustet til netop det, da man løbende har ansat yngre fuldmægtige, og dermed er virksomheden gearet til fremtiden.

 Familieret et speciale 

Malene er en erfaren familieretsadvokat, der har mere end ti års erfaring inden for blandt andet ægtepagter, testamenter, skilsmisser, forældremyndighedssager samt behandling af dødsboer. Derudover bistår Malene også i sager om tvangsfjernelse af børn og unge.

 - Det er ingen hemmelighed, at familie- og arveret er mit speciale. Et område der altid har påkaldt sig min interesse – lige siden jurastudiet i København. Og heldigvis har jeg altid fået lov til at arbejde med det område, siger Malene.

Privat bor hun i den by, hun er født og opvokset i – nemlig Toftlund. Her bor hun sammen med sin kæreste og deres tre børn på henholdsvis 7, 9 og 11 år.

For yderligere spørgsmål kontakt Malene Warming Nissen på 2972 3253 eller wama@advodan.dk

 

 

Indsender formularen...

Kontakt Malene

0 kommentarer