PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ejendomme & entrepriser

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration eller aftalerne for dit byggeprojekt, kan du med fordel tage en advokat fra Advodan med på råd. Vi rådgiver indenfor alle dele af entrepriseretten, og vi kan varetage administrationen af din ejendomsforening eller dit ejendomsselskab.
Vi søger for, at bestyrelsen ikke skal bøvle med den daglige drift og administration, men i stedet kan koncentrere sig om de langsigtede og sjovere projekter: fx om der skal bygges altaner på lejlighederne eller solceller på taget.

Ejendomsadministration – få hjælp til administrationen af din ejendom

Uanset om du har en udlejningsejendom, ejer et ejendomsselskab eller sidder i bestyrelsen i en andelsbolig- eller ejerforening, er ejendomsadministration en omfattende opgave.

Med Advodan som ejendomsadministrator får du tryghed for, at økonomien og den daglige drift bliver håndteret professionelt. Vi prioriterer en god og løbende kommunikation, ligesom vi fungerer som din sparringspartner, når det kommer til spørgsmål om håndværkere, paragraffer, forsikringer osv.

Ejendomsadministration handler om mere end blot administration. Det handler om menneskers hjem, og derfor spiller tillid en central rolle. For os er det vigtigt, at både kunder og lejere oplever tryghed i samarbejdet med os.

Har du brug for hjælp og sparring i forbindelse med din ejendomsadministration, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi finde en løsning, der passer til netop din ejendom og dit behov.

Ejendomsadministration

Sidder du i bestyrelsen i en ejer- eller andelsboligforening?

Vi har stor erfaring med administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger, og vi kender alle de udfordringer, der er forbundet med at drive en forening. Vi tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskab og budget, ligesom vi planlægger og leder generalforsamlinger.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsadministration:

Der er ofte mange penge på spil i forbindelse med entrepriser. Derfor er det afgørende, at der laves præcise aftaler, som skaber klarhed over alle parters pligter og rettigheder.

Entrepriseret – få hjælp til aftalerne i dit byggeprojekt

Et byggeprojekt kræver præcise aftaler, der skaber klarhed over alle parters pligter og rettigheder.

Hos Advodan har vi stor erfaring med entrepriseret, og vi hjælper både entreprenører, bygherrer og rådgivere.  

 

 

Vi tilbyder blandt andet rådgivning indenfor:


Du kan læse mere om entrepriser og entrepriseret her. Her finder du en række guides, der kan hjælpe dig i forbindelse med dit byggeprojekt.

Entrepriseret

Få styr på AB Forbruger og AB18

Står du overfor et byggeri – enten som entreprenør eller som bygherre – er det en god idé at være bekendt med de standardiserede regelsæt i AB-systemet.

Læs vores guide til AB Forbruger og AB18 her.

Har du spørgsmål til AB Forbruger, AB18 eller et andet regelsæt indenfor AB-systemet, står Advodans advokater med speciale i entrepriseret klar med rådgivning.

Kontakt vores advokater med speciale i entrepriseret
Indsender formularen...

Kontakt en erhvervsadvokat fra Advodan og få juridisk rådgivning om ejendomme og entrepriser.