PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ejendomme og det offentlige

Har du brug for hjælp til ejendomsadministration eller rådgivning inden for entrepriseret eller offentlig ret? Hos Advodan hjælper vi med ejendomsadministration af alle typer ejendomme, og vi rådgiver inden for alle dele af entrepriseret og offentlig ret.

Hos Advodan kan vi rådgive dig om, hvilke ejendomsretlige forhold du bør tage højde for i din konkrete situation.

Ejendomsadministration

Uanset om du har en udlejningsejendom, ejer et ejendomsselskab eller sidder i bestyrelsen i en andelsbolig- eller ejerforening, er ejendomsadministration en omfattende opgave.

Med Advodan som ejendomsadministrator får du tryghed for, at økonomien og den daglige drift bliver håndteret professionelt. Vi prioriterer en god og løbende kommunikation, ligesom vi fungerer som din sparringspartner, når det kommer til spørgsmål om håndværkere, paragraffer, forsikringer osv.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med ejendomsadministration

Ejendomsadministration af ejerforeninger og andelsboligforeninger

Vi har stor erfaring med administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger, og vi kender alle de udfordringer, der er forbundet med at drive en forening. Vi tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskab og budget, ligesom vi planlægger og leder generalforsamlinger.

Læs mere om ejendomsadministration

Entrepriseret – få hjælp til aftalerne i dit byggeprojekt

Et byggeprojekt kræver præcise aftaler, der skaber klarhed over alle parters pligter og rettigheder.

Hos Advodan har vi stor erfaring med entrepriseret, og vi hjælper både entreprenører, bygherrer og rådgivere.  

Vi tilbyder blandt andet rådgivning indenfor:

Du kan læse mere om entrepriser og entrepriseret her

AB Forbruger og AB18

Står du overfor et byggeri – enten som entreprenør eller som bygherre – er det en god idé at være bekendt med de standardiserede regelsæt i AB-systemet.

Har du spørgsmål til AB Forbruger, AB18 eller et andet regelsæt indenfor AB-systemet, står Advodans advokater med speciale i entrepriseret klar med rådgivning.

Læs mere om AB Forbruger og AB18

Offentlig ret

Offentlig ret er en fællesbetegnelse over de retsområder, der omhandler forholdet mellem borgere/virksomheder og det offentlige. Det kan være svære at gennemskue de forskellige betingelser, love og processer inden for offentlig ret. Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder, og får tryghed omkring hele processen.

Vi beskæftiger os bl.a. med områderne:

Læs mere om offentlig ret
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til