PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Købsaftale/overdragelsesaftale

Overdragelsesaftalen er det juridiske dokument for, at en virksomhedshandel er afsluttet, og skal forhindre tvivl om, hvad aftalen indeholder.

Vi tilbyder:

  1. Hvad skal der overdrages?
  2. Hvordan skal det overdrages?
  3. Hvordan skal det finansieres?

Få hjælp til at udarbejde en overdragelsesaftale

Overdragelsesaftalen eller købsaftalen er det juridiske dokument for handlen. Dokumentet har til hensigt at forhindre tvivl og redegøre for hvordan overdragelsen finansieres. 

Advodan kan hjælpe dig med at lave en juridisk korrekt overdragelsesaftale mellem dig og din køber. En erfaren erhvervsadvokat fra Advodan sikrer din handel med fokus på klare regler i og omkring overdragelsen. Herudover vil advokaten, afhængigt af hvad aftalen skal indeholde, blandt andet fokusere på:

  • Hvad der overdrages
  • Hvordan det overdrages
  • Hvilke aftaler, der skal laves i forbindelse med betaling
  • Øvrige vilkår for overdragelsen

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i virksomhedskontrakter og dokumenter, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

 

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en købsaftale?

Få hjælp til