PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Opholdstilladelse

Med en opholdstilladelse kan du flytte til Danmark midlertidigt eller permanent, eller du kan få tilladelse til fx at arbejde eller studere i landet.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til udfyldelse af dokumenter
  3. Vurdering af afslag

Få hjælp og rådgivning til at søge om opholdstilladelse

Hvis du ønsker at bo midlertidigt eller permanent i Danmark, skal du have en opholdstilladelse, hvis du hverken har statsborgerskab i Norden, Schweiz eller et EU/EØS-land. Har du derimod statsborgerskab i et af disse lande, kan du frit rejse til Danmark – men det kræver en opholdstilladelse, hvis du fx ønsker at arbejde eller studere i landet.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig, der ønsker at søge opholdstilladelse i Danmark. Vi tilbyder blandt andet:

  • Rådgivning om reglerne for opholdstilladelse, herunder midlertidig og permanent opholdstilladelse
  • Hjælp med at udfylde og indgive ansøgningsskemaet korrekt
  • En vurdering af om det er berettiget, hvis din ansøgning får afslag

Læs mere om opholdstilladelse.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i opholdstilladelse og ægteskab, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?