PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Opholdstilladelse

Med en opholdstilladelse kan du flytte til Danmark midlertidigt eller permanent, eller du kan få tilladelse til fx at arbejde eller studere i landet.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Hjælp til udfyldelse af dokumenter
  3. Vurdering af afslag

Få hjælp og rådgivning til at søge om opholdstilladelse

Hvis du ønsker at bo midlertidigt eller permanent i Danmark, skal du have en opholdstilladelse, hvis du hverken har statsborgerskab i Norden, Schweiz eller et EU/EØS-land. Har du derimod statsborgerskab i et af disse lande, kan du frit rejse til Danmark – men det kræver en opholdstilladelse, hvis du fx ønsker at arbejde eller studere i landet.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig, der ønsker at søge opholdstilladelse i Danmark. Vi tilbyder blandt andet:

  • Rådgivning om reglerne for opholdstilladelse, herunder midlertidig og permanent opholdstilladelse
  • Hjælp med at udfylde og indgive ansøgningsskemaet korrekt
  • En vurdering af om det er berettiget, hvis din ansøgning får afslag

Læs mere om opholdstilladelse.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i opholdstilladelse og ægteskab, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?